Головна Новини Зірки скандал Прокуратура Швеції оголосила рішення у скандальній справі Йоста Кляйна
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокуратура Швеції оголосила рішення у скандальній справі Йоста Кляйна

Учасника з Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з Євробачення-2024 через скандальний інцидент з можливою агресією щодо жінки.

12 серпня 2024, 17:01
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Прокуратура Швеції вирішила припинити розслідування у справі проти нідерландського учасника Євробачення Йоста Кляйна через відсутність доказів. Про це повідомила прокуратура Швеції в пресрелізі.

Прокуратура Швеції оголосила рішення у скандальній справі Йоста Кляйна

Нідерландський співак Йост Кляйн. Фото з відкритих джерел

На Євробаченні-2024 нідерландського співака Йоста Кляйна дискваліфікували з пісенного конкурсу у день фіналу. Його звинуватили в неадекватній та агресивній поведінці щодо фотографки, а також пошкодження її камери. Співак мав виступити у фіналі з піснею "Europapa".

12 серпня прокуратура Щвеції повідомила, що у діях нідерландського співака відсутні правопорушення, а поліція припинила розслідування через відсутність доказів. Допитані особи, які свідчили прокуратурі вказували, що не бачили в інциденті з Йостом Кляйном загрози.

"Сьогодні я закрив розслідування, тому що не можу довести, що вчинок мав на меті викликати серйозний страх або що чоловік мав такий намір", — сказав старший прокурор Фредерік Йонссон.

Сам Йост Кляйн постійно заперечував, що зробив щось погане під час інциденту з фотографкою.

Нідерландський суспільний мовник AVROTROS ще під час конкурсу Євробачення став на захист співака вказавши, що позиція EBU щодо дискваліфікації була занадто жорстока, а покарання непропорційне інциденту. За їх словами Йост Кляйн не торкався жінки, а та його знімала всупереч домовленостям та проханням співака не робити цього.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про найгучніші скандали на Євробачення-2024. Один з них стосується України.

Також "Коментарі" писали про скандал на Олімпійських іграх, коли одну з найсексуальніших атлеток вигнали з Олімпійського селища в Парижі через неналежну поведінку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини