Головна Новини Зірки скандал Росіяни запропонували Джареду Лето дати благодійні концерти на «потреби СВО»
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни запропонували Джареду Лето дати благодійні концерти на «потреби СВО»

«Ветерани росії» звернулися до американського співака з пропозицією

сьогодні, 15:55
Поділіться публікацією:

"Ветерани росії" запропонували Джареду Літо направити кошти з виступів у росії на потреби так званої "СВО". Про це повідомляє пропагандистське видання РІА Новини.

Росіяни запропонували Джареду Лето дати благодійні концерти на «потреби СВО»

Фото: колаж порталу "Коментарі"

Thirty Seconds to Mars минулого тижня провела концерт у Белграді. Лето, згідно відео, що розповсюджується в соцмережах, був радий присутності російських фанатів і заявив, що "якось, коли всі ці проблеми закінчаться", музиканти відвідають росію.

"Пропонуємо вам розглянути можливість проведення концертів у росії з гуманітарною місією", — йдеться у зверненні руху, який має РІА Новини.

На думку "Ветеранів росії", кошти могли б піти на закупівлю дронів, спорядження та іншого необхідного обладнання для окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Американський співак та фронтмен гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Лето заявив про бажання виступити в Києві. Однак крім виступу в Україні, він поїде у росію, де буде тусуватись та веселитись.

Під час виступу у Сербії Джаред Лето запитав, чи багато тут слухачів з росії, на що публіка відповіла гучними вигуками. Далі співак назвав війну в Україні "проблемою" та заявив, що після її закінчення приїде з концертами у росію.

"Я відчув навколо багато російської енергії. І ось що я вам скажу: одного разу, коли ці всі проблеми закінчаться, ми зустрінемося з вами на батьківщині. Ми повернемося в Сербію, ми поїдемо в Санкт-Петербург, Москву", — сказав співак.

Далі Джаред Лето згадав і про Україну, додавши, що збирається "веселитись і тусуватися з усіма". "Ми збираємося заскочити до Києва. Ми збираємося веселитись і потуситися з усіма, добре? Так і повинно бути!", — наголосив американський співак.

Нагадаємо, МЗС України відреагувало на скандальні слова Джареда Лето



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини