Головна Новини Зірки скандал Російська телеведуча образила українок: назвала дівчат “папуасками”
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська телеведуча образила українок: назвала дівчат “папуасками”

Сніжана Єгорова, телеведуча, яка набула популярності в Україні, знову зробила цинічну заяву

10 липня 2024, 11:28
Поділіться публікацією:

Сніжана Єгорова, колишня українська телеведуча опублікувала скандальне відео, де вона образила українок, назвавши їх "папуасками". Її дочка, Стася Ровінська, також телеведуча, виступила проти матері, закликавши громадськість блокувати Єгорову канал на YouTube.

Російська телеведуча образила українок: назвала дівчат “папуасками”

Сніжана Єгорова обізвала українок "папуасками"

Скандальне відео, де Сніжана Єгорова, відома своїми проросійськими поглядами, критикує українську мову та принижує українок, викликало масове обурення.

"...патріоток, скажених якихось молодих телиць з кільцями в носі, папуасок ту*ор*лих, які розповідають українською мовою, що нам не виграти цю війну без баб. І потім вони сидять, україномовні українці, які українською один одному розповідають, як вони воюватимуть до самої перемоги і що треба з цим робити", — сказала Сніжана під час свого стримування.

У відповідь, її дочка, Стася Ровінська, у своєму Instagram розкритикувала позицію матері та закликала всіх небайдужих поскаржитися на YouTube канал.

Російська телеведуча образила українок: назвала дівчат “папуасками”  - фото 2

Передплатники поцікавилися, наскільки складно далося Ровінській таке рішення. На що телеведуча відповіла, що найголовніше, щоби російські пропагандисти не заробляли гроші.

Російська телеведуча образила українок: назвала дівчат “папуасками”  - фото 3

Читайте також на порталі "Коментарі" — 8 липня російські окупанти завдали ракетного удару по Києву, внаслідок чого загинули десятки людей, а майже двісті отримали поранення. Проте російська журналістка Юлія Латиніна зробила цинічну заяву щодо цієї трагедії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кремлівські пропагандисти визнали, що атаки на мирних жителів в Україні були невипадковими. Російські пропагандисти відкрито закликають до насильства проти мирного населення України, що підтверджує навмисний характер атак на цивільні об'єкти в Україні. Таку думку сьогодні висловив журналіст Денис Казанський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини