Головна Новини Зірки скандал Син співачки-путіністки Повалій назвав конфіскацію "спробою залякати"
commentss НОВИНИ Всі новини

Син співачки-путіністки Повалій назвав конфіскацію "спробою залякати"

Денис Повалій не згоден з рішенням суду про вилучення майна матері

сьогодні, 12:48
Поділіться публікацією:

Син Таїсії Повалій, Денис, публічно висловив своє невдоволення через конфіскацію майна матері після рішення Вищого антикорупційного суду. У своєму зверненні він назвав таке рішення "радянськими методами" та заявив, що не згоден із вилученням майна через політичні погляди.

Син співачки-путіністки Повалій назвав конфіскацію "спробою залякати"

Син Таїсії Повалій

Рішення суду передбачає конфіскацію автомобіля BMW, кількох земельних ділянок, житлового будинку та вилучення авторських прав на дев'ять пісень. Денис, який зараз проживає в Європі, розкритикував це рішення через свої соціальні мережі, зазначивши, що конфіскація стосується не лише його матері, але й мешканців будинку, які, за його словами, не поділяють її поглядів.

"У нас є п'ять днів, щоб подати апеляцію. Це такий натяк, щоб усі сиділи і мовчали? Невже лише за позицію людину можуть позбавити усього? Розумію, що вона викликає обурення у багатьох, але, по-перше, її не розділяють усі мешканці будинку, який зібралися "віджати", – написав Денис у своєму Instagram. 

Денис також підкреслив, що суд мав би звернути увагу на інших корупціонерів, а не діяти, як він вважає, "старими радянськими методами".

Таїсія Повалій вже багато років живе в Росії, активно підтримуючи путінський режим і виступаючи на підтримку російської агресії в Україні. Попри те, що раніше її син не підтримував материнських поглядів, зараз він виступає на її захист і також виправдовує російські дії.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Таїсія Повалій, відома путіністка, знову опинилася у центрі скандалу через свої проросійські висловлювання. В останньому інтерв'ю на білоруському телеканалі вона заявила, що давно підтримує Росію та вважає дії РФ в Україні "порятунком".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини