Головна Новини Зірки скандал Син Таїсії Повалій зробив скандальну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Таїсії Повалій зробив скандальну заяву

Денис порівняв службу в армії з "подружнім обов'язком"

13 червня 2024, 17:00
Поділіться публікацією:

Денис Повалій, син відомої співачки Таїсії Повалій, який зараз мешкає в Іспанії, опублікував у Instagram серію провокаційних заяв. Музикант висловився проти мобілізації, порівнявши службу в армії зі зрадою та вегетаріанством, а також цинічно прокоментував загибель української героїні Шури Рязанцевої.

Син Таїсії Повалій зробив скандальну заяву

Син Таїсії Повалій цинічно виправдав війну в Україні

Повалій поставив питання, чим людина завинила перед державою, що повинна не тільки вмирати за неї, а й вбивати. Він також засумнівався у справедливості примусової мобілізації, заявивши, що люди не зобов'язані ризикувати своїм життям, якщо вони не мають таких переконань.

"Чим така людина завинила перед державою, що має не тільки вмирати за неї, а й убивати? Тільки не треба про "прийдуть ґвалтувати ваших жінок". Не на рівному місці ж прийшли, а після 8 років АТО", — написав Денис.

Крім того, музикант згадав про українську героїну Шуру Рязанцева, яка, на його думку, загинула за власним бажанням.

Людина пішла на ризик за власним бажанням та загинула. А якщо люди не мають таких переконань? Чи справедливо гнати їх на фронт?” – додав він.

Багато користувачів соцмереж засудили висловлювання Повалія, звинувативши його у цинізмі, відсутності патріотизму та неповазі до українських військових.

Таїсія Повалій, мати Дениса, продовжує жити та працювати в Росії. Вона та її чоловік Ігор Ліхута підтримують нинішній режим у Кремлі.

Нагадаємо, що співачка Таїсія Повалій, яка публічно підтримує політику російського диктатора Володимира Путіна, заявила, що вторгнення Росії в Україну подарувало їй шанс на життя. Свої відвертості запроданка озвучила у програмі російського пропагандиста Бориса Корчевнікова



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини