Головна Новини Зірки скандал Сина королеви Великобританії перестануть величати "його високістю" через секс-скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Сина королеви Великобританії перестануть величати "його високістю" через секс-скандал

Принца судитимуть у США за сексуальне насильство

14 січня 2022, 17:55
Поділіться публікацією:

Королівська родина стає все меншою. Принаймні на офіційному рівні. Восьмий у черзі на британський престол, принц Ендрю, втратив усі військові титули та королівські опікунські обов’язки. Також до нього більше не доречно звертатись з фразою "Його королівська високість". Усе через секс-скандал з американкою, яку він нібито згвалтував багато років тому. Про таке рішення повідомив Букінгемський палац у Twitter, передають "Коментарі".

Сина королеви Великобританії перестануть величати "його високістю" через секс-скандал

Принц Ендрю. Фото з відкритих джерел

Адвокатам принца Ендрю не вдалось залагодити конфлікт та приховати обставини скандалу, в який потрапив їхній беззахисний і справа таки дійшла до суду.  Одразу після цієї новини і з’явилась заява Букінгемського палацу. 

"Герцог Йоркський надалі не виконуватиме жодних державних обов'язків і захищатиме себе в цій справі як приватна особа", — йдеться у заяві.

Нагадаємо, принца Ендрю звинувачують у сексуальному злочині. Американка Вірджинія Джуффре стверджує, що у підлітковому віці постраждала від сексуальної експлуатації. Серед її насильників, нібито були впливові персони, серед яких і член королівської родини. Нині цю справу починають розглядати у цивільному суді у Нью-Йорку.

Додамо, що коли скандал лише спалахнув, адвокати принца намагались домовитись з позивачкою, однак так і не дійшли згоди. Сам Ендрю усі звинувачення категорично відкидав. Тепер королівська родина вирішила змусити його відмовитись від титулів, аби вийти чистими з цього скандалу, стверджують експерти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини