Головна Новини Зірки скандал Стало відомо, чому українська ведуча Тодоренко зрадила Батьківщину
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому українська ведуча Тодоренко зрадила Батьківщину

Для української ведучої відомої за проектом «Орел і решка» Регіни Тодоренко кар’єра завжди була на першому місці, про це в подкасті «Про війну» повідомив її колишній колега Андрій Бєдняков, передає портал «Коментарі»

29 лютого 2024, 15:18
Поділіться публікацією:

Як повідомив Бєдняков, що ще до повномасштабного вторгнення Росії, він відмовлявся від участі у спільних проектах з Регіною Тодоренко. За його словами, вже тоді він розумів, що для неї гроші, кар’єра та слава є на першому місці. Як стверджує Бєдняков, заради них Тодоренко була готова навіть "переступати" через людей.

Стало відомо, чому українська ведуча Тодоренко зрадила Батьківщину

Регіна Тодоренко

Саме тому, каже ведучий, коли Тодоренко переїхала в Росію і розпочала там роботу, він не здивувався. За його словами, на жаль, українка більше любить гроші, ніж свою Батьківщину.

При цьому Бєдняков відзначив, що зрадники, які у час війни переїхали в Росію, не можуть зрозуміти, що за цей час всі в країні змінилися, і їх ніхто не чекатиме тут. Більше не буде так, як колись, додав український ведучий.

Бєдняков припустив, що таких зрадниць як Тодоренко чи співачка Ані Лорак просто б закидали в Україні яйцями.

Нагадаємо, одеситка Регіна Тодоренко виїхала в Росію і стала там ведучою шоу "Руссо-Экспрессо". Вона їздить російськими містами та вихваляє, які вони красиві. Наприклад, Сочі вона назвала "російською Рів'єрою", а Астрахань південною Венецією та ікорно-кавуновою столицею Росії. В Україна ж відзначили, що Тодоренко опустилася до того, що приймає участь у пропагандистських шоу, оскільки розповідає росіянам про те, які вони круті, на відміну від "загниваючого" Заходу.

Після довгого мовчання про війну Росії проти України, вона все ж висловилася з допомогою цитати російського історика Дмитра Лихачова, в якій вказано, що треба бути патріотом, а не націоналістом. В цитаті йде натяк на так звані "братні народи". При цьому на першу річницю масштабного вторгнення Росії Тодоренко влаштувала у своєму Instagram "розбір гардероба".

Також "Коментарі" розповідали, що Тодоренко заявила, що їй би дуже хотілося приїхати в рідну Одесу, щоби погуляти.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини