Головна Новини Зірки скандал У Криму планують "націоналізувати" віллу української артистки, щоб "покарати" її
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму планують "націоналізувати" віллу української артистки, щоб "покарати" її

Кримська влада планує перетворити майно Софії Ротару на госпіталь

18 червня 2024, 14:45
Поділіться публікацією:

В анексованому Криму російська влада продовжує агресивну політику присвоєння майна українців. Цього разу в центрі скандалу опинилася вілла української співачки Софії Ротару, яку можуть перетворити на госпіталь для російських солдатів.

У Криму планують "націоналізувати" віллу української артистки, щоб "покарати" її

Кримська влада планує перетворити майно Софії Ротару на госпіталь

Ветеранська організація Росії виступила з ініціативою "націоналізувати" цю нерухомість, припускаючи, що це дозволить "покарати" артистку за її підтримку України.

Софія Ротару і раніше була в центрі уваги. Наприклад, Володимир Костянтинов, речник самопроголошеного парламенту півострова, минулого року виступив із різкими погрозами на адресу співачки, стверджуючи, що Ротару нічим не допомогла мешканцям Криму і заслуговує на позбавлення свого майна через націоналізацію. Додавши до цього гостру критику, активісти проросійської "російської громади" запропонували додатково анулювати звання Ротару як Почесного громадянина Ялти.

Інцидент з віллою "Villa Sofia" у Ялті, яку Ротару планувала тимчасово закрити у 2019 році для ремонту, тепер набуває нових обертів. Існують чутки, що артистка розглядала можливість продажу цієї нерухомості, проте тепер вона може бути примусово вилучена російською владою.

Відповіді від Софії Ротару на поточні звинувачення та погрози поки не було.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська ведуча зробила заяву про позицію Ротару щодо війни РФ проти України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що пропагандисти "злили", де зараз мешкає Софія Ротару. За словами російського продюсера Іллі Сагліані, зірка з України Софія Ротару , як тільки почалася повномасштабна війна, переїхала із сином до Європи. За його словами, співачка придбала об'єкт нерухомості на території Італії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини