Головна Новини Зірки скандал У Росії хочуть позбавити громадянства Меладзе. Співак відповів "Героям слава" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії хочуть позбавити громадянства Меладзе. Співак відповів "Героям слава" (ВІДЕО)

Популярного у Росії співака Валерія Меладзе хочуть позбавити громадянства за українське гасло "Героям слава".

3 січня 2023, 14:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські політики створили ініціативу, за якою пропонують скасувати громадянство та анулювати всі інші державні нагороди для співака Валерія Меладзе через його відповідь на гасло "Слава Україні". Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на "Радіо Свобода".

У Росії хочуть позбавити громадянства Меладзе. Співак відповів "Героям слава" (ВІДЕО)

Російський співак Валерій Меладзе. Фото з відкритих джерел

Російські політики член Ради Федерації Олена Афанасьєва та депутат Державної думи Сергій Миронов 2 січня виступили із закликом позбавити Меладзе громадянства Російської Федерації. Головною причиною такого рішення називають те, що російський співак сказав "Героям слави".

Раніше до мережі потрапило відео, де Валерій Меладзе спілкується зі своїм фанатом на одному із корпоративів. На кадрах чоловік попросив передати привіт дружині, а наприкінці вигукнув "Слава Україні!"

У цей момент Валерій Меладзе відсунув мікрофон убік та тихо прошепотів "Героям слава". Такі дії співака викликали реакцію у шанувальника, який назвав громадянина РФ "красенем". На це Валерій Меладзе попросив чоловіка поводитися тихіше і додав, що він "поза політикою".

Відповідне відео зі словами, де Меладзе каже "Героям слава", можна переглянути нижче:

Нагадаємо, що Валерій Меладзе народився у Грузії, у місті Батумі, закінчив інститут у Миколаєві, а у 90-х роках став популярним виконавцем у Росії. Старший брат Валерія, Костянтин Меладзе разом із дружиною у лютому 2022 року переїхали до Італії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про Рамзана Кадирова, який сконфузився на російському телебаченні. Відповідне відео потрапило до мережі.

Також "Коментарі" писали про те, чим займається син Усами бен Ладена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини