Головна Новини Зірки скандал Учасницю «Євробачення-2021» звинуватили в прославлянні диявола
commentss НОВИНИ Всі новини

Учасницю «Євробачення-2021» звинуватили в прославлянні диявола

Сенс пісні учасниці конкурсу був неправильно витлумачений

2 березня 2021, 11:45
Поділіться публікацією:








Цього року Кіпр потрапив в центр скандалу через конкурсну пісню El Diablo, з якою співачка Елена Цагріна повинна виступити на "Євробаченні-2021". Люди обурені таким вибором пісні, адже в ньому прославляється диявол.

Учасницю «Євробачення-2021» звинуватили в прославлянні диявола

Елена Цагріна / фото: eurovision.com

Працівники державного телеканалу Кіпру CyBC почали отримувати погрози та образи на свою адресу, а один з порушників вимагав вжити заходів через обрану пісню, яка присвячена любові до диявола, інакше він підпалить будівлю телеканалу. Також в CyBC регулярно надходять дзвінки з проханням змінити конкурсну пісню, а в мережі вже створена відповідна петиція проти El Diablo, яку підписали тисячі осіб.

Відзначається, що в тексті пісні є рядки: "Я віддала своє серце дияволу, бо він говорить, що я його ангел, я люблю диявола". Жителі Кіпру кажуть, що хочуть залишити позитивне враження на конкурсі, а не прославиться своєю "любов'ю до диявола".

З огляду на те, що ситуація стала виходити з-під контролю державний телеканал пояснив, що сенс пісні був витлумачений неправильно. У ній йдеться про дівчину, яка перебуває в токсичних стосунках з хлопцем, і вона називає його дияволом. Але протестувальникам таке пояснення не сподобалося.

Образи були й в сторону самої учасниці "Євробачення" Елени Цагріної. Але крім звинувачень в прославлянні диявола, її ще звинуватили в плагіаті.

Нагадаємо, що Україна в міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2021" представить група Go-A з піснею "Шум".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що конкурс "Євробачення-2021" точно відбудеться, але організатори зменшать його масштаби і зроблять все можливе, щоб захистити артистів і глядачів від коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини