Головна Новини Зірки скандал Українські зірки, які обрали кар'єру до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські зірки, які обрали кар'єру до Росії

Українські актори в Росії: хто залишився вірним Україні, а хто — Росії

25 червня 2024, 19:45
Поділіться публікацією:

Після повномасштабного вторгнення РФ на територію України особливо актуальним стає питання позиції громадських людей. Увага громадськості сфокусована на діях тих, хто, маючи українське коріння, продовжує свою кар'єру в Росії, часто ігноруючи чи навіть виправдовуючи агресію проти своєї батьківщини.

Українські зірки, які обрали кар'єру до Росії

4 українські актори, які виявилися зрадниками

Антоніна Паперна

Антоніна Паперна, відома українська актриса, незважаючи на те, що її батьки активно підтримують Україну, обрала життя в Росії. Вона продовжує зніматися у російських серіалах, перебуваючи у шлюбі з росіянином. Це рішення викликає неоднозначні почуття серед української громадськості, тоді як її мати стверджує, що Антоніна все ж таки переживає за події на батьківщині.

Українські зірки, які обрали кар'єру до Росії - фото 2

Ліза Василенко

Ліза Василенко, зірка серіалу "Школа", після початку війни втекла з Росії та намагалася відновити свою репутацію серед українців через публічні вибачення. Однак її подальші дії, включаючи відносини з російським виконавцем Моргенштерном та участь у відеопроектах із російською музикою, викликали нову хвилю критики та розчарування серед українців.

Українські зірки, які обрали кар'єру до Росії - фото 3

Галина Безрук

Галина Безрук, відома учасницею українського шоу "Голос країни", також переїхала до Росії, де бере активну участь у кінопроектах. В інтерв'ю вона каже, що обирає сім'ю, а не батьківщину, вказуючи на складні особисті обставини та прагнення захистити близьких.

Українські зірки, які обрали кар'єру до Росії - фото 4

Оксана Байрак

Оксана Байрак, режисер та актриса, раніше критикувала Майдан і висловлювалася проти української армії. З початком війни вона стверджувала, що знаходиться в Одесі, але пізніше її фотографії з Росії викликали нову хвилю критики. Її дії та заяви стали причиною звинувачень у зраді національних інтересів України.

Українські зірки, які обрали кар'єру до Росії - фото 5

Ці історії показують складність вибору між кар'єрою та особистими переконаннями в умовах міжнародного конфлікту. Публічні особи, які обрали життя та роботу в країні-агресорі, ризикують зіткнутися із засудженням на батьківщині та втратою підтримки серед співвітчизників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини