Український актор влаштував бійку на дорозі в Києві (ВІДЕО)

Очевидці кажуть, що телезірка поводилася неадекватно

Зірка серіалу "Папаньки" Андрій Фединчик влаштував в Подільському районі Києва скандал, який переріс в бійку. Про це пише Уніан, посилаючись на Telegram-канал "Київ оперативний".

Джерело повідомляє, що все почалося з того, що актор їхав по дорозі на електросамокаті. Однак робив він це не зовсім акуратно. Це призвело до того, що водій однієї з машин на дорозі йому посигналив. Федінчіку це не сподобалося і він, підбігши до цієї машини, спробував витягнути через вікно водія. У відповідь на це чоловік бризнув акторові в обличчя з балончика.

За словами очевидців, Андрій Фединчик поводився максимально дивно і висловлював обурення через те, що йому посміли посигналити. Щоб заспокоїти телезірку, його притиснули до асфальту, але він вирвався і почав битися головою.

Відео в місця подій було опубліковано в Мережі. На кадрах видно, що актор спочатку намагався спровокувати опонента, а потім через час все ж його вдарив. Кілька людей спробували заспокоїти нападника та заламали йому руки.

Дружина Фединчика, українська актриса Наталя Денисенко, вибачилася за поведінку свого чоловіка і зазначила, що він зараз переживає дуже складний життєвий період. Також Наталія написала, що їй соромно за поведінку свого коханого.


Також Денисенко прокоментувала інцидент на своїй сторінці в Instagram, написавши в сторіз наступне: "Подивимося, як піде далі день. Просто я ніколи не думала, що близько моєму житті буде творитися такий п **** ц". Спойлер: у мене особисто все добре".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що зірка відомого комедійного фільму розкрила свою страшну таємницю.

Також портал повідомляв про те, що відомого репера і модель звинувачують у згвалтуванні малолітньої фанатки. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.