Головна Новини Зірки скандал Український актор втік у США під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Український актор втік у США під час війни

Український актор Руслан Ханумак обрав сім'ю замість повернення на батьківщину

3 липня 2024, 13:43
Поділіться публікацією:

Руслан Ханумак, український актор і ведучий, переїхав до США під час війни в Україні, щоб бути поряд із сином. Про своє рішення Ханумак повідомив у Instagram, поділившись відео зустрічі зі своїм 6-річним сином Артемом, який живе з матір'ю Аліною Шаманською у Лос Анджелесі.

Український актор втік у США під час війни

Руслан Ханумак виїхав до США під час війни

"Багато місяців я тебе не бачив. Щодня я переживав цей момент. Щоночі я візуалізував ці кадри. Підняти тебе над собою... Всупереч репутації. Всупереч роботі. Незважаючи ні на що, я дивлюся на тебе зараз не через екран. Жодної. клімат та пальми, освіта та умови життя, і навіть виховання та любов мами не замінять дитинство без батька”, — підписав Ханумак.

Крім того, актор також сказав, що не збирається повертатися в Україну.

"Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син зростатиме з татом. Ми знову разом", — наголосив він.

Відповідь передплатників була змішаною. Деякі побажали йому добре провести час із сином, інші критикували його за від'їзд, називаючи ухилистом та ставлячи питання про моральні вибори під час війни. Як саме Ханумаку вдалося перетнути кордон, залишається загадкою, оскільки сам актор не став цього коментувати.

Раніше Ханумак вже перебував у США із сім'єю на початку війни, але потім повернувся до України. Після розлучення з дружиною та публічних розбіжностей вони у червні цього року офіційно розірвали шлюб.

Раніше “Коментарі” писали, що Таня Пренткович та Андрій Гонковський, відомі українські блогери, знову опинилися у центрі уваги. Інфлюенсери розповіли у Instagram про свій переїзд за кордон. Їхнє рішення виїхати з України викликало багато суперечок серед передплатників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 липня 2024, 13:18

Молодець! І про сім'ю потурбується заради майбутнього і кривавим не стане. Екстремізм і нацизм не можна зрадити як не можна зрадити корумпованого злого Клоуна. Відмовитись від зла це не зрада. Ще й приклад терпілам.


Новини