Головна Новини Зірки скандал Відомий актор розкрив подробиці свого виїзду за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий актор розкрив подробиці свого виїзду за кордон

Руслан Ханумак пояснив, як законно виїхав з України під час війни

5 липня 2024, 11:33
Поділіться публікацією:

Український телеведучий та актор Руслан Ханумак, який нещодавно опинився в центрі скандалу через свій виїзд з України під час війни, вирішив розставити всі крапки над "і". У своєму Instagram він детально пояснив, як йому вдалося покинути країну.

Відомий актор розкрив подробиці свого виїзду за кордон

Руслан Ханумак виправдався за свій виїзд за кордон під час війни

34-річний Ханумак, який зіткнувся з хвилею хейту та звинувачень у мережі, наголосив, що його виїзд був повністю законним. Ключову роль у цьому зіграла його хронічна хвороба – астма.

"Випустили" мене офіційно, бо законів я не порушую. Коли закон про мобілізацію набув чинності, я одразу пройшов військово-лікарську комісію (ВЛК) і медико-соціальну експертну комісію (МСЕК). Не висвітлював ці речі, як відомі блогери, тільки тому, що не вважав за потрібне робити з цього концертну програму", – написав Руслан.

Він також поділився, що страждає на астму з двох років, і це спадкове захворювання від діда по материнській лінії. Ханумак ніколи не думав, що ця "страшна недуга" колись допоможе йому побачитися з дитиною.

Ведучий також відповів на звинувачення у тому, що йому нібито допомагали з виїздом впливові особи, такі як депутати чи президент.

"Кому треба сказати "дякую" за виїзд – то це не президенту, з яким ми разом працювали тільки на передвиборчій кампанії, а покійному дідові", – іронічно зазначив Ханумак.

Ця заява викликала неоднозначну реакцію в мережі. Одні користувачі висловили підтримку Ханумаку, інші продовжують критикувати його за виїзд під час війни. 

Відомий актор розкрив подробиці свого виїзду за кордон - фото 2

Відомий актор розкрив подробиці свого виїзду за кордон - фото 3

Раніше “Коментарі” писали, що Таня Пренткович та Андрій Гонковський, відомі українські блогери, знову опинилися у центрі уваги. Інфлюенсери розповіли у Instagram про свій переїзд за кордон. Їхнє рішення виїхати з України викликало багато суперечок серед передплатників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини