Головна Новини Зірки скандал Відпустка під час війни: українського телеведучого захейтили у соціальних мережах
commentss НОВИНИ Всі новини

Відпустка під час війни: українського телеведучого захейтили у соціальних мережах

Григорій Решетник із сім'єю поїхав у відпустку та зіткнувся з критикою у соцмережах

1 липня 2024, 10:38
Поділіться публікацією:

Відомий український телеведучий Григорій Решетник разом зі своєю родиною вирушив у відпустку, але передплатники не пропустили можливість захейтити шоумена.

Відпустка під час війни: українського телеведучого захейтили у соціальних мережах

Українського телеведучого захейтіли за відпустку під час війни

Григорій Решетник на своїй сторінці у соціальних мережах поділився фотографіями, де він із сім'єю збирається у подорож. У своєму повідомленні він описав хаос, який зазвичай супроводжує збори великої родини

“Коли ми збираємось із сім'єю – це просто апокаліпсис. Мало того, що переплутали час виїзду, то ще в останній момент довелося дозбирати речі, пакувати медикаменти, їжу. Словом, ви уявляєте мій стан, коли 40 хвилин до відправлення поїзда, а ми ще вдома", — написав Решетник.

Однак деякі користувачі соцмереж розкритикували Решетника за відпочинок під час війни в країні. Вони вважають, що у такий час усі мають виявляти стриманість та підтримувати країну, а не їхати у відпустку.

У відповідь на критику Решетник висловив свою позицію.

"Я розумію і усвідомлюю всю актуальність цього питання... Скажу наступне: круто жити за законом і завжди дотримуватися його — це і є відповідальність. Круто народжувати дітей за коханням та бажанням, ще до того, як це давало якісь переваги. Круто завжди жити і залишатися в Україні — вірити в неї та її людей Круто працювати і справно платити податки, підтримуючи економіку. .

Телеведучий наголосив, що живе та працює в Україні, сплачує податки і тим самим підтримує економіку країни. Решетник також висловив подяку всім, хто захищає країну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Російська знаменитість Валерія, яка підтримала вторгнення РФ на територію України, висловила власну позицію про невістку Ліану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини