Головна Новини Зірки скандал Вірменія скасувала свою участь в Євробаченні 2021
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірменія скасувала свою участь в Євробаченні 2021

Раніше Вірменія відмовилася брати участь в дитячому «Євробаченні-2020», яке пройшло в листопаді минулого року

8 березня 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

Вірменська телекомпанія AMPTV, яка займається питаннями участі Вірменії в Євробаченні, заявила про відкликання заявки на участь в конкурсі. Про це йдеться в повідомленні Громадського телебачення Вірменії в Facebook.

Вірменія скасувала свою участь в Євробаченні 2021

Євробачення 2021 (фото з відкритих джерел)

Офіційною причиною стало те, що "терміни на підготовку конкурсанта виявилися вельми стислими". Крім цього, компанія посилається на "інші об'єктивні причини", які вплинули на прийняття керівництвом такого радикального рішення.

Спостерігачі відразу пов'язали відмову від участі в музичному конкурсі зі складною аполітичною ситуацією в країні — протестами з вимогою про відставку прем'єр-міністра країни Нікола Пашиняна через те, що він підписав мирні угоди з Азербайджаном після того, як між країнами розгорівся конфлікт з- Нагірний Карабах. Через постійні акції протесту в Вірменії участь в Євробаченні перестало бути першочерговим завданням.

Нагадаємо, на музичному відборі в Роттердамі виступить The Roop. У фіналі національного відбору він отримав найбільше голосів глядачів і журі. Прогнози букмекерів Eurovisionworld пророкують перемогу на конкурсі 2021 саме Литві, яка на цей момент знаходиться в фаворитах міжнародних оглядачів.

The Roop — рок-група з Вільнюса, що складається з трьох музикантів. Команда має величезний досвід виступів на сценічних майданчиках Литви і в міжнародних шоу. Група була претендентом на виступ на Євробаченні в минулому році, однак конкурс був скасований через пандемію. У нинішньому році литовські музиканти мають намір надолужити згаяне і добитися визнання на головній сцені Європи. Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, минулого року російський телеканал "Перший" зупинив свій вибір виконавців для висунення на Євробачення 2020 на специфічної групи Little Big, яка викликає найрізноманітніші емоції у слухачів і глядачів, але при цьому створює вірусні треки. Про це повідомили на офіційному сайті Євробачення. Пісню від Росії для конкурсу повинні вибрати вже зовсім скоро, адже термін подачі заявок закінчується в понеділок, 9 березня. Групу заснував Ілля Прусікін в 2013 році в Санкт-Петербурзі. У колективі також складаються Софія Таюрскій, Сергій Макаров і Антон Ліссов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини