Головна Новини Зірки скандал Жерара Депардьє знову звинувачують у згвалтуванні
commentss НОВИНИ Всі новини

Жерара Депардьє знову звинувачують у згвалтуванні

Молода актриса заявила, що Депардьє двічі її домагався

2 серпня 2020, 13:35
Поділіться публікацією:

71-річний актор, зірка фільмів "Астерікс і Обелікс" Жерар Депардьє знову опинився в центрі скандалу. Прокуратура Франції поновлює слідство у справі знаменитості про зґвалтування молодої актриси. Таку інформацію надало видання Daily Mail.

Жерара Депардьє знову звинувачують у згвалтуванні

shutterstock.com

Відомо, що скандал почався ще в 2019 році, коли 20-річна актриса (чиє ім'я тримається в секреті) заявила, що французький актор домагався її в своєму особняку, коли вона приїхала до нього на репетицію п'єси. Інцидент нібито стався в серпні 2018 року.

Але через недостатню кількість доказів, скандальну справу було закрило. Жерар Депардьє при цьому повністю заперечував свою провину.

Але молода актриса рішуче має намір довести свою правоту. Вона знову звернулася в правоохоронні органи з цивільним позовом і зажадала відновити справу про зґвалтування. За її словами, зірка фільмів "Астерікс і Обелікс" двічі її домагався, а саме 6 і 13 серпня. Тепер прокуратура Франції відновить слідство.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американський кінопродюсер Харві Вайнштейн визнаний винним в згвалтуванні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини