Головна Новини Зірки скандал Зібров вимагає відмінити звання артистам, які підтримують Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зібров вимагає відмінити звання артистам, які підтримують Путіна

Павло Зібров закликає позбавити Ані Лорак та Таїсію Повалій державних нагород за підтримку війни

26 червня 2024, 14:26
Поділіться публікацією:

Співак Павло Зібров в інтерв'ю виданню "Главком" висловив своє невдоволення з приводу того, що Ані Лорак та Таїсія Повалій досі мають державні українські звання, незважаючи на їхню підтримку Росії. Зібров вважає, що такі люди не мають бути асоційовані з українською культурою.

Зібров вимагає відмінити звання артистам, які підтримують Путіна

Павло Зібров вимагає: позбавити звань Лорак та Повалій

Зібров заявив, що сьогодні звання заслуженого чи народного артиста не такі важливі, як раніше. Він вважає, що головне — це особисті здобутки та внесок у культуру, а не просто наявність звання. На його думку, потрібно позбавити Лорак та Повалій усіх нагород, оскільки вони підтримують ворожі дії.

"Зараз звання не має такого вагомого значення, статусу та впливу. І ці звання пішли з СРСР. Мені здається, у всьому світі немає такого. Я прихильник того, що важливіше ім'я і що за ним стоїть, яка фігура, пісенний заділ, кохання глядача , активна культурна діяльність та громадська позиція, ніж те, народний ти чи заслужений – як наші зрадники, з яких не зняли це звання”, — поділився Павло

Таїсія Повалій живе в Росії вже понад десять років і активно підтримує політику Кремля. 2015 року вона була позбавлена звання народної артистки України, а нещодавно отримала російський паспорт. Ані Лорак також продовжує свою діяльність у Росії і не приховує своєї підтримки поточного режиму.

Зібров підкреслив, що не розуміє, чому українська влада досі не відібрала звання у артистів, які підтримують Росію. Його слова викликали обговорення та підтримку в соцмережах, де багато хто погоджується з тим, що зрадникам не місце серед шанованих українських артистів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини