Головна Новини Зірки скандал Зірковий Вілл Сміт може опинитися за гратами
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірковий Вілл Сміт може опинитися за гратами

Інцидент з Віллом Смітом засудили в американській кіноакадемії

29 березня 2022, 10:25
Поділіться публікацією:

Американська кіноакадемія засудила скандальний інцидент під час церемонії вручення "Оскара", в центрі якого опинився Вілл Сміт. Зірковий актор вдарив в обличчя ведучого церемонії, коміка Кріса Рока. В американській кіноакадемії вирішили розпочати детальний розгляд інциденту.  Кіноакадемія виступила проти будь-якої форми насильства. Як інформує портал "Коментарі", про це пише у себе в Facebook нардеп Галина Третьякова.

Зірковий Вілл Сміт може опинитися за гратами

Вілл Сміт. Фото: з відкритих джерел

За результатами розслідування Вілла Сміта можуть поставити перед сумним фактом – повідомивши того про те, що він не буде задіяний у заходах кіноакадемії. Проте, в кіноакадемії не мають наміру позбавляти актора "Оскару".

Кріс Рок вирішив не нагнітати ситуацію та відмовився від того, щоб подати заяву в поліцію. Проте, у коміка та шоумена є ще півроку, щоб змінити свою думку і, все ж таки, звернутися до правоохоронних органів. Законодавство Каліфорнії чітко говорить про те, що, якщо протягом 6 місяців після того, як стався інцидент, звернутися до поліції, то за результатами розгляду справі Сміту може загрожувати до 6 місяців за гратами.

Нагадаємо, Вілл Сміт не зумів стримати себе в руках після того, як ведучий церемонії вручення "Оскар" Кріс Рок невдало пожартував щодо дружини Сміта. Кріс Рок вирішив провести паралель між Джадою Пінкетт-Сміт та героїнею фільму "Солдат Джейн", яка була побрита налисо. Після такого жарту Вілл Сміт підвівся з місця, піднявся по сходинках на сцену де кулаком вдарив Кріса Рока. Після цього актор знову зайняв своє місце в залі, нецензурно висловившись в сторону Рока.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини