Головна Новини Зірки скандал Зірку "Трансформерів" звинуватили в сексуальному насильстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірку "Трансформерів" звинуватили в сексуальному насильстві

Зірка фільмів судовий позов поки не коментував

13 грудня 2020, 23:20
Поділіться публікацією:

Екс-кохана голлівудського актора Шайа ЛаБафа, який зіграв головну роль в кінофільмах "Трансформери", звинуватила його в насильницьких діях сексуального характеру. Дівчина подала на знаменитість до суду.

Зірку "Трансформерів" звинуватили в сексуальному насильстві

Шайа ЛаБаф (фото з відкритих джерел)

Британська співачка FKA Twigs, з якою актор розійшовся минулого року, розкрила шокуючі факти про їхні стосунки. Дівчина зізналася, що постійно ходила в синцях, бо актор міг різко її схопити. Також співачка розповіла, що Шайа постійно застосовував до неї насильство, як емоційне, так і фізичне. Він її бив, душив, а ще навмисно заразив її венеричною хворобою.

Дівчина подала на голлівудську знаменитість до суду й у своєму позові розповіла, що одного разу Шайа вів машину і вимагав від неї визнання в коханні. У разі відмови він погрожував скоїти ДТП, попередньо розстебнувши її ремінь безпеки.

Ще дівчина зізналася, що актор міг вночі прокинутися і почати її душити. FKA Twigs заявила, що жила з ним в постійному страху і навіть боялася вночі встати в туалет, тому що хлопець міг прийняти її за грабіжника і вистрілити. За словами дівчини, в актора завжди біля себе була заряджене вогнепальну зброю.

Зірка "Трансформерів" поки ніяк не прокоментував позов своєї колишньої коханої, але незадовго до цього, він зізнався, що страждав на алкоголізм і вибачився перед тими, кого кривдив і завдавав незручності.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка серіалу "Зачаровані" Роуз МакГоуен зізналася, що в 15-років її спокусив відомий голлівудський режисер Олександр Пейн. Актриса зазначила, що не бажає руйнувати його кар'єру, всього лише хоче отримати вибачення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ололоев

14 грудня 2020, 00:36

Обвинять известных мужиков стало модным. Однако.


Новини