Головна Новини Зірки скандал Знаменита блогерка не вижила після пластики: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаменита блогерка не вижила після пластики: що сталося

Відома бразильська блогерка Аліні Феррейра померла після невдалої пластичної операції

4 липня 2024, 12:40
Поділіться публікацією:

Відома бразильська блогерка Аліна Феррейра померла внаслідок серйозних ускладнень після пластичної операції зі збільшення сідниць.

Знаменита блогерка не вижила після пластики: що сталося

Знаменита блогерка не вижила після пластики

Причиною смерті стала генералізована інфекція, яка розвинулася після використання поліметилметакрилату – матеріалу, не рекомендованого для таких процедур.

Відразу після операції Аліні поскаржилася на погіршення самопочуття. Наступного дня її стан погіршився, з'явилася висока температура та біль у животі. Незважаючи на звернення до лікарів, клініка не запропонувала адекватної допомоги, лише порекомендувавши прийняти жарознижувальне. Ситуація швидко посилилася, і невдовзі блогерку госпіталізували, але врятувати її не вдалося.

Розтин показав, що операція проводилася у клініці без ліцензії, а введена кількість матеріалу значно перевищувала допустимі норми. Після цього інциденту клініка було закрито, а її власницю заарештували у рамках кримінального розслідування.

Близькі друзі та знайомі написали, що смерть Аліні – болісна втрата для кожного, хто її знав.

"Ми глибоко співчуваємо родині Аліні. Це хвороблива втрата для всіх. Вона була мрійливою дівчиною і завжди посміхалася, і саме такою ми маємо пам'ятати її".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Британська блогерка Беккі Чорлтон вирішила спробувати удачу та купила на аукціоні коробку зі втраченими на пошті речами за 106 фунтів стерлінгів (приблизно 5469 гривень). Але результат перевершив усі очікування. Усередині коробки виявилися речі на суму майже вдесятеро більші за витрачені гроші – від 866 до 922 фунтів стерлінгів (від 51 603 до 55 012 гривень).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини