Головна Новини Зірки шоу бізнес ABBA випустить нові пісні через 39 років мовчання
commentss НОВИНИ Всі новини

ABBA випустить нові пісні через 39 років мовчання

Шведська поп-група ABBA має намір переривати своє 39-річне мовчання і повернутися на сцену з новими піснями

27 серпня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Легендарна шведська група ABBA готує шанувальникам незвичайний сюрприз через 39 років мовчання. Виконавці планують представити не тільки нові музичні композиції, а й ефектне шоу з використанням голограми.

ABBA випустить нові пісні через 39 років мовчання

ABBA / Фото: abbasite.com

За інформацією видання The Sun, учасники колективу вже на початку вересня хочуть представити слухачам 5 нових пісень, а в побудованому театрі на сході Лондона влаштувати шоу під назвою ABBA Voyage. На концерті будуть використані голограми молодих Агнети Фельтськог, Бьорна Ульвеуса, Бенні Андерссона та Анні-Фрід Лінгстад. Поставновкою шоу займається син одного з учасників шведського колективу.

Відомо, що ABBA планувала своє ефектне повернення на сцену ще у 2018 році, але через пандемію коронавірусної інфекції все довелося відкласти.

ABBA випустить нові пісні через 39 років мовчання - фото 2

Відзначимо, що група ABBA є однією з найбільш успішних колективів за всю історію популярної музики й найуспішнішою з-поміж створених в Скандинавії. Музика групи залишається в плей-листах радіостанцій, а їхні альбоми продовжують продаватися до цього дня.

Останню музичну платівку вони випустили в 1981 році й називалася вона The Visitors. Запис матеріалу до альбому почалася в березні й закінчилася в листопаді 1981 на студії Polar Music Studios в Стокгольмі.

Нагадаємо, популярна американська група The Pussycat Dolls у 2010 році розпалася і таким рішенням засмутила армію шанувальників. Але дівчатам треба було 10 років, щоб зрозуміти свою помилку і повернуться з новими силами на сцену.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що культовий серіал кінця 90-х повертається на екрани.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини