Головна Новини Зірки шоу бізнес Ада Роговцева розповіла, чому погодилася лягти в одне ліжко з DZIDZIO на зйомках нового фільму
commentss НОВИНИ Всі новини

Ада Роговцева розповіла, чому погодилася лягти в одне ліжко з DZIDZIO на зйомках нового фільму

21 жовтня відбудеться прем'єра комедії-квесту "Де гроші?" режисера Михайла Фоми (DZIDZIO)

10 вересня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

21 жовтня чекаємо прем'єру комедії-квесту "Де гроші?" режисера Михайла Фоми (DZIDZIO). У кінокартині знялися відомі зірки, яких, звичайно ж, впізнає український телеглядач, побачивши їх на екрані. Але в такому комедійному жанрі мало хто очікував побачити легенду українського кінематографа Аду Роговцеву. Як передає видання "Коментарі", актриса зізналася програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна", чому погодилася на зйомки в такому фільмі, зігравши навіть пару відвертих сцен.

Ада Роговцева розповіла, чому погодилася лягти в одне ліжко з DZIDZIO на зйомках нового фільму

Ада Роговцева Фото з відкритих джерел

В одній зі сцен Аді Роговцевій навіть довелося опинитися в ліжку з Михайлом Хомою. Ада Роговцева виконала в стрічці роль багатої пані Ади Потоцької, яка вирішила провчити молодого шанувальника, який захотів звабити жінку похилого віку, щоб заволодіти її грошима.

Ада Роговцева розповіла, чому ж погодилася на таку роль, незважаючи на свій похилий вік. Актрисі виповнилося 84 роки.

За словами Роговцевої, вона з приємними емоціями згадує, як знімалася в цьому комедійному фільмі і дуже вдячна, що її покликали на зйомки. Актриса зізналася, що в 84 роки цінуєш, коли тебе продовжують помічати, довіряти важливі ролі. На зйомках всі актори дуже сильно згуртувалися, тому що робили одну дуже важливу роботу.

Сам DZIDZIO, який виступив не тільки як режисер, але і головний герой фільму називає Аду Роговцеву діамантом свого творіння "Де гроші?" і пророкує, що стрічку чекає успіх не тільки в Україні, але і далеко за її межами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україні заблокували незаконний онлайн-кінотеатр з багатомільйонною аудиторією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://kanalukraina.tv/ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини