Головна Новини Зірки шоу бізнес Адель в міні-спідниці сходила на побачення з новим бойфрендом: її спіймали папараці
commentss НОВИНИ Всі новини

Адель в міні-спідниці сходила на побачення з новим бойфрендом: її спіймали папараці

Ведучий спортивний агент і по сумісництву улюблений виконавиці Справа Пол запросив її на вечірку в Західному Голлівуді

3 вересня 2021, 04:00 comments1086
Поділіться публікацією:

Британська співачка Адель, яка навесні офіційно розлучилася з батьком свого сина Саймоном Конекі, насолоджується свободою і ходить на побачення. Виглядає красуня по-справжньому щасливою. Папарацці зняли Адель після вечері з її новим бойфрендом, 39-річним спортивним агентом Річем Полом. Про це повідомило видання Page Six. Пара відвідала ресторан Opium в Лос-Анджелесі.

Адель в міні-спідниці сходила на побачення з новим бойфрендом: її спіймали папараці

Адель (фото з відкритих джерел)

Ведучий спортивний агент і за сумісництвом улюблений виконавиці Річер Пол запросив її на вечірку в Західному Голлівуді. Захід було заплановано з нагоди дня народження дружини його клієнта, баскетболіста Леброна Джеймса Саванни.Для побачення схудла Адель вибрала базову чорну водолазку, яка підкреслила її фігуру, коротку картату мініспідницю А-силуету, а також замшеві чоботи на шпильці. Образ вона доповнила зібраним в низький хвіст волоссям і чорною сумочкою-багетом.

Нагадаємо, відомо, що минулого року популярна виконавиця шокувала фанатів заявою, що йде зі сцени. Зараз Адель продовжує і далі дивувати своїх шанувальників: на своїй сторінці в Instagram вона написала, що має намір знову повернутися на телебачення. "Я так схвильована цим! І одночасно в жаху. Це буде мій перший концерт для Saturday Night Live. Я завжди мріяла зробити це, але ніяк не могла підібрати вдалий момент. Однак, чи зможу я знайти більш правильний час, ніж 2020 й? ", — запитує артистка. Також співачка додала, що останній раз брала участь в телешоу ще в 2008, а з того часу пройшло вже довгих 12 років. Вона згадала, як її виступ на проєкті негативно відбилося на її творчій кар'єрі в Америці, але тепер вона просто не може відмовитися від концерту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини