Головна Новини Зірки шоу бізнес Алессандра Амброзіо розбурхала пікантними фото у ванній
commentss НОВИНИ Всі новини

Алессандра Амброзіо розбурхала пікантними фото у ванній

Нещодавно Алессандра знялася в розкішній фотосесії

12 вересня 2021, 14:32
Поділіться публікацією:

Одна з найвідоміших моделей світу Алессандра Амброзіо знову прикувала до себе увагу мережі. А все через ефектну фотосесію у відвертому купальнику прямо у ванній. Популярна 40-річна бразильська супермодель Алессандра Амброзіо активно веде сторінку в соцмережі Instagram, де у неї понад 10 мільйонів шанувальників. Все тому, що вона — одна з найпопулярніших ангелів Victoria's Secret, яка хоч і офіційно покинула компанію, але не розпрощалася з модельним бізнесом. Красуня публікує в мережі майже усе, що трапляється в її житті, а також не зловживає фотошопом.

Алессандра Амброзіо розбурхала пікантними фото у ванній

Алессандра Амброзіо - фото з відкритих джерел

Алессандра Амброзіо розбурхала пікантними фото у ванній - фото 2

Нещодавно Алессандра знялася в розкішній фотосесії, для якої приміряла чорний шкіряний купальник з дуже глибоким вирізом. А локацією стала також чорна ванна, в якій модель звабливо позувала. І від цього неможливо відвести погляд.

Нагадаємо, раніше в німецькому місті Небра, що в землі Саксонія-Ангальт, стався інцидент з моделлю. Повідомляється, що під час фотосесії у притулку для циркових тварин хижак напав на 36-річну фотомодель. За інформацією німецького таблоїда Bild, постраждалою є любителька тварин і фотомодель Джессіка Лейдольф.

У результаті події дівчина отримала серйозні травми голови. Потерпіла була госпіталізована. Зараз невідомо, хто організував зйомки й із якою метою. Зазначається, що тварин притулку в місті Небра часто використовують для фільмування в кіно і рекламі. Наприклад, леопардів Троя і Періс, у вольєрі яких постраждала фотомодель, раніше використовували в рекламі телевізорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини