Головна Новини Зірки шоу бізнес Alyona Alyona скасувала тур по Європі: причини такого рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Alyona Alyona скасувала тур по Європі: причини такого рішення

Всі кошти за продані квитки мають повернути шанувальникам

13 вересня 2024, 16:31
Поділіться публікацією:

Популярна українська реперка Alyona Alyona офіційно оголосила про скасування свого європейського туру. Про це співачка написала у себе на сторінці в instagram.                                          

Alyona Alyona скасувала тур по Європі: причини такого рішення

Alyona Alyona. Фото: Instagram/alyona.alyona.official

На кожному своєму концерті я прагну віддати всю свою енергію, аби кожен з вас отримав цілий спектр емоцій. Крутий концерт — це сукупність багатьох важливих факторів та процес підготовки. Та інколи трапляються ситуації, які роблять неможливими провести це дійство таким, яким я б хотіла, щоб воно було, — поділилася артистка.

За її словами, на шляху до зустрічей із європейськими шанувальниками стали проблеми зі здоров'ям, через що концерти, заплановані на найближчий час, змушені були бути скасовані.                                                                                                                      

Через ряд певних обставин зі здоров‘ям, які стали на шляху нашої з вами зустрічі у європейських містах, я вимушена повідомити, що наразі ці концерти скасовані. Щодо повернення квитків та отримання коштів звертайтесь до квиткових агентів, у яких ви їх купували, або до організаторів, – йдеться в повідомленні.

Alyona Alyona висловила надію на швидке відновлення та можливість зустрітися зі слухачами вже за сприятливіших обставин.

Нагадаємо, цієї осені відбудеться урочиста церемонія вручення музичної премії MUZVAR AWARDS-2024, організованої порталом "МУЗВАР". Вже оголошено список номінантів, але творці премії залишили можливість кожному долучитися до вибору додаткового претендента у кожній категорії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини