Головна Новини Зірки шоу бізнес Аlyona Аlyona зізналася, що вишиває картини
commentss НОВИНИ Всі новини

Аlyona Аlyona зізналася, що вишиває картини

Співачка Аlyona Аlyon розповіла, що вишивка допомагає їй відволіктися від стресових подій і заспокоїться

11 лютого 2021, 02:26
Поділіться публікацією:

Українська реп-виконавиця Аlyona Аlyona зізналася, що, крім музики, її захоплює фотографія і особливо вишивка. Артистка починала з підставок під вазони, пізніше перейшла на більш масштабні роботи.

Аlyona Аlyona зізналася, що вишиває картини

Аlyona Аlyona - фото з відкритих джерел

"Я люблю вишивати. Починала з маленьких серветок під вазони. Згодом вже робила невеликі картинки. Згодом зрозуміла, що дівчина непосидюча, тому довго сидіти над вишиванням не можу. Не маю стільки терпіння ", - розповіла артистка за лаштунками шоу "Де логіка", яке показує "Новий канал".

Вона зазначила, що її вироби зберігаються в батьківському домі.

"А ось у моєї тітки таке хобі переросло в роботу. Вона вишиває фотографії людей. Добре виглядає, як малюнок", — додала зірка.

Співачка розповіла, що вишивка допомагає їй відволіктися від стресових подій і заспокоїться, проте її терпіння недостатньо для того, щоб це хобі стало професією.

Нагадаємо, раніше українська зірка Аlyona Аlyona здивувала своїх шанувальників голим знімком. Так, в своєму офіційному Instagram-акаунті реперша опублікувала фотографію, на якій вона продемонструвала свої пишні форми, прикрившись великим мандарином. Крім того дівчина залишила підпис до публікації: "Щось погода зовсім новорічна. Всі хворіють, а ось снігу так і немає. Ну, хоч мандаринок — повні прилавки". В

У свою чергу, користувачі мережі позитивно відреагували на фотознімок співачки: "Оригінально", "Ось це фруктова бомба", "Як завжди креативно і весело". Варто відзначити, що на публікацію також відреагували поп-співак Дмитро Монатік і українська виконавиця Світлана Тарабарова.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://novy.tv/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Важно

11 лютого 2021, 03:44

Конченная, жирная мерзость эта Аlyona Аlyona! Так себя запустить и свой конченный жир везде совать! Тьфу на нее, дуру конченную!


Новини