Головна Новини Зірки шоу бізнес Андрій Данилко публічно роздягнеться догола
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Данилко публічно роздягнеться догола

Також в наступному випуску шоу «МАСКА» глядачі побачать вражаючі виступи веселого Буряка, ефектною Бабки, мужнього Носорога, магічного Мольфара, дуже милого Циклопа і розкішної Пави

14 лютого 2021, 09:52
Поділіться публікацією:

Відомий український артист Андрій Данилко в ефірі шоу "Маска" пообіцяв роздягтися і станцювати.

Андрій Данилко публічно роздягнеться догола

Андрій Данилко - фото з відкритих джерел

У четвертому випуску талант-шоу "Маска" на телеканалі "Україна 24" персонажі-ляльки підкорили глядачів. Особливо яскравим був Лев, який повідомив, що кілька поколінь шанувальників відвідували його концерти на стадіонах. Андрій Данилко, експерт проекту, всупереч впевненості колег, висловив думку, що під маскою ховається Олександр Пономарьов, пише Теленеделя.

Артист був так впевнений у своїй правоті, що після виступу "Лева" пообіцяв станцювати голим на головній сцені проекту в разі, якщо його здогад буде помилковою.

"Це Пономарьов! Саша, знімай маску, чи не придурюється. Це дар для артиста, для виконавця — бути впізнаваним. Я його не переплутаю ні з ким", — публічно заявив Андрій Данилко.

Також в наступному випуску шоу "МАСКА" глядачі побачать вражаючі виступи веселого Буряка, ефектної Бабки, мужнього Носорога, магічного Мольфара, дуже милого Циклопа і розкішної Пави.

Нагадаємо, популярний український артист не став приховувати від громадськості, що у нього було дуже бідне дитинство. Він зізнався, що в юності здавав пляшки, для того, щоб поїхати на якийсь концерт або фестиваль. Як тільки у нього з'явилася можливість придбати будинок своєї мрії — він не став втрачати ні хвилини. Жити в самому серці нашої столиці — ось найбільша мрія Андрія, яка була на той момент. Тому він вибрав собі апартаменти прямо навпроти ЦУМу.

Відомо, що ця квартира знаходиться за адресою Хрещатик, 25, але через деякий час з'явилася ще одна. Данилко захотів їх об'єднати, щоб вийшла трирівнева квартира. Тепер там є 12 кімнат, 6 санвузлів і 3 ванні кімнати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини