Головна Новини Зірки шоу бізнес Ані Лорак зненацька виступить на благодійному концерті: для кого збирає гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Ані Лорак зненацька виступить на благодійному концерті: для кого збирає гроші

Зрадниця вирішила допомогти людям, які "потребують людей"

24 січня 2023, 15:15 comments1457
Поділіться публікацією:

Співачка Ані Лорак, яка продовжує вдавати, що війни в Україні не відбувається, вирішила дати благодійний концерт. Виконавиця анонсувала акустичний концерт у прямому ефірі, під час якого збиратиме гроші для людей, які "потребують людей". Хто ці "люди, які потребують" — українці, які страждають від війни або росіяни, які продовжують відправляти в Україну, щоб вбивати мирних людей, незрозуміло.

Ані Лорак зненацька виступить на благодійному концерті: для кого збирає гроші

Ані Лорак. Фото: Instagram

Привертає увагу, що нещодавно Ані Лорак раптом заговорила українською мовою, розповівши, що говорила по телефону з братом, який зараз в Україні, і вона чула звуки вибухів.

"Дорогі друзі, з величезним задоволенням хочу запросити вас на свій акустичний міні-концерт, який пройде в прямому ефірі. Це буде благодійний концерт. У вас буде можливість допомогти людям, що потребують. Побачимося", – зазначила Лорак на своїй сторінці в Instagram.

Варто зазначити, що Ані Лорак також, як і Таїсія Повалій, вирішила зайняти позицію "голуба миру". За 11 місяців повномасштабної війни Росії проти України співачка не засудила війну, не висловилася проти смерті своїх співвітчизників. Вона продовжує жити і заробляти в Росії, не особливо переживаючи про майбутнє своєї Батьківщини.                                                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — британська розвідка: у вищому військовому керівництві РФ розбіжності вже не приховати.

Також видання "Коментарі" повідомляло – за 11 місяців від початку повномасштабної російсько-української війни: головні висновки – прогнози.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

690

24 січня 2023, 17:01

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини