Головна Новини Зірки шоу бізнес Біл під час вагітності: моторошні визнання подружжя Джеджули
commentss НОВИНИ Всі новини

Біл під час вагітності: моторошні визнання подружжя Джеджули

Спочатку, коли відносини Леус і Джеджули тільки починалися, український шоумен був ніжним і уважним

29 липня 2021, 05:01
Поділіться публікацією:

Юлія Леус дала відверте інтерв'ю, в якому не стала приховувати подробиці життя зі своїм чоловіком, ведучим Андрієм Джеджулою Подробиці скандальної історії Леус розповіла інтерв'ю Ганні Олицькій на програмі "Без комплексів".

Біл під час вагітності: моторошні визнання подружжя Джеджули

Юлія Леус і Джеджула (фото з відкритих джерел)

Спочатку, коли відносини Леус і Джеджули тільки починалися, український шоумен був ніжним і уважним. Майже через шість місяців він зробив їй пропозицію руки і серця.

На цьому казка закінчилася. Уже через два місяці після весілля Джеджула почав піднімати на Леус руку. Перший випадок приниження і побиття стався в машині, після вечірки. Юлія Леус вирішила дізнатися, з ким Андрій Джеджула так довго спілкувався, але питання викликало у шоумена агресію.

"І тут мені відразу удар в обличчя з правої руки, я так раз і в скло головою, а тут відразу в іншу сторону. Я починаю плакати і кажу:" За що? ". Він тверезий був. Це найжахливіше, що людина може таке робити тверезим", — розповіла Леус зі сльозами на очах.

За словами Юлії, Андрій колись підмішував наркотичні речовини їй в каву.

"Він мені в кави наркоту підкидав і спостерігав, як я на біговій доріжці займаюся. Я відчуваю — у мене серце "вилітає", руки тремтять і з мене тече. А я взагалі не потею ніколи, а тут встала — і як з відра тече, і я не розумію, що відбувається", — заявила Юлія.

Нагадаємо, з трасти навколо розлучення зірки "Піратів" Джонні Деппа з актрисою Ембер Херд не вщухають вже кілька років. Колишня дружина Деппа звинуватила його в домашньому насильстві і зажадала моральну шкоду, але актор не збирається відступати і рішуче налаштований довести свою невинність. Про це повідомляє видання The Daily Mail. У суді триває вивчення скандальної справи знаменитостей і в хід пішли нові докази. Голлівудський актор оприлюднив запис телефонної розмови з екс-дружиною, зроблену в 2015 році, яка доводить, що насильство застосовувалося до нього, а не навпаки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бджілка

29 липня 2021, 08:45

эта л_ _с всё врет. её, родную, имели все, кто хотел. она и в оргиях любила участвовать, и особо любила групповой секс и двойные, а то и тройные проникновения. та еще была блядь.


Новини