Головна Новини Зірки шоу бізнес Більше не Дзідзьо. Михайло Хома розповів, чому відмовився від популярного образу
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше не Дзідзьо. Михайло Хома розповів, чому відмовився від популярного образу

З початку повномасштабного вторгнення співак Михайло Хома відмовився від популярного образу Дзідзо і не приймає участь у розважальних шоу. За його словами, в цьому немає нічого дивного, адже його цілі змінилися

2 березня 2024, 21:43
Поділіться публікацією:

Михайло Хома повідомив, що з часу повномасштабного вторгнення, він уже не виступає, як Дзідзьо. За його словами, в цьому немає нічого дивно, адже він пройшов трансформацію і виріс із цього жартівливого образу. Співак підкреслив, зрозумів, що має відповідальність перед дітьми, наступними поколіннями і державою.

Більше не Дзідзьо. Михайло Хома розповів, чому відмовився від популярного образу

Михайло Хома

"Це трансформація. Ми ростемо, і слава Богу",
— сказав Михайло Хома.

При цьому він допускає, що без образу Дзідзьо, можливо, він став нудним і нецікавим для молодого покоління. Проте, додає співак, він в цьому образі уже виконав своє завдання і настав час рухатися далі. До того ж, додав він, його фанати уже повиростали.

"Якби того росту не було, мені було б не цікаво жити",
– відзначив співак.

Відомо, що у час війни Михайло Хома збирає гроші для Збройних сил України. Зокрема, на благодійних заходах, організованих ним та Юрієм Горбуновим та Олександром Пономарьовим, вдалося  зібрати 3 мільйони доларів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що український співак Михайло Хома, який відомий як DZIDZIO розповів, як ставиться до мобілізації артистів в Україні. За словами співака, українська армія має бути професійною та не може дозволити "пхати людей куди-небудь". За словами співака він спільно з Олександром Пономарьовим зібрали понад 3 млн доларів на потреби військових завдяки своїм виступам за кордоном та всередині країни. Разом з тим співак розкритикував тих артистів, які виїжджають за кордон  в обхід закону заради відпочинку в дорогих готелях.

При цьому Михайло Хома додав, якщо отримає повістку в армію, то піде воювати, бо це є обов’язком кожного українця.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини