Головна Новини Зірки шоу бізнес Боб Ділан продав права на всі свої 600 пісень
commentss НОВИНИ Всі новини

Боб Ділан продав права на всі свої 600 пісень

Вартість угоди між Бобом Діланом і Universal не розголошується

7 грудня 2020, 23:28 comments1288
Поділіться публікацією:

Американський музикант Боб Ділан продав весь свій каталог пісень, який охоплює понад 600 пісень за 60 років його творчого життя, підписавши знакову угоду з Universal Music Publishing Group. Про це повідомляє CNN.

Боб Ділан продав права на всі свої 600 пісень

Боб Ділан

Про угоду між Діланом і компанією стало відомо сьогодні, 7 грудня. Це серйозний крок для співака і автора пісень, який, згідно з численними повідомленнями, контролював більшу частину своєї інтелектуальної власності. Фінансові умови операції не розголошуються, але газета The New York Times стверджує, що угода оцінюється більш ніж в 300 млн дол.

"Представляти творчість одного з найбільших композиторів усіх часів, чиє культурне значення неможливо переоцінити, — це одночасно і привілей, і відповідальність", — заявив генеральний директор Universal Music Publishing Group Джоді Герсон.

У 79-річного Ділана є безліч відомих треків, серед яких "The Times They Are A-Changin", "Like A Rolling Stone" і "Mr.Tambourine Man". Раніше в цьому році він випустив свій перший трек за вісім років під назвою "Murder Most Foul" — 17-хвилинну пісню про вбивство президента США Джона Кеннеді.

У 2008 році він отримав спеціальну Пулітцерівську премію за його глибокий вплив на популярну музику та американську культуру, зазначену ліричними композиціями надзвичайної поетичної сили. У 2016 році Ділан був удостоєний Нобелівської премії з літератури за створення нових поетичних виразів в рамках великої американської пісенної традиції.

Він продав понад 125 мільйонів платівок і продовжує виступати по всьому світу.

Раніше "Коментарі" писали, що відомого українського музиканта Олександра Дерев'янка, який зник у Києві 22 листопада, знайшли мертвим в ніч на 5 грудня. За даними слідства, 65-річний музикант був убитий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини