Головна Новини Зірки шоу бізнес Брітні Спірс показала фото в латексному комбінезоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс показала фото в латексному комбінезоні

На сторінці в Instagram виконавиця розмістила кілька знімків

13 травня 2021, 00:43
Поділіться публікацією:

Американська попзірка Брітні Спірс показала шанувальникам дивний комбінезон зі свого гардероба.

Брітні Спірс показала фото в латексному комбінезоні

Брітні Спірс (фото з відкритих джерел)

На сторінці в Instagram виконавиця розмістила кілька знімків, на яких позує в зеленому латексному комбінезоні. Артистка грайливо розстебнула наряд, дивлячись в камеру. Як повідомила Брітні, вона вже розмірковує над своїм вбранням на Хеллоуїн, який відзначається в кінці жовтня.

"Минулого року я пропустила Хеллоуїн. Є якісь ідеї щодо того, ким я можу бути в цьому році? Дорогий Бог, я також переживаю за всіх вас, милі люди. Іди під три чорти, COVID. Бажаю вам відмінного відпочинку у 2021-му  році. PS. Ніяких фільтрів на цій картинці немає", — підписала фото Спірс.

Місяць тому Брітні Спірс влаштувала імпровізований дефіле в купальниках. Співачка продемонструвала свою фігуру і поділилася секретом стрункості.

Як повідомляли раніше Брітні Спірс опублікувала в соціальній мережі відео, на якому її хлопець ніс її на руках, продемонструвавши відмінну фізичну форму. Брітні Спірс знову говорить про непрості стосунки з батьком. Фанати розгорнули в мережі флешмоб #FreeBritney, мета якої — звільнити співачку від надмірного впливу батька. Спостережні шанувальники впевнені, що зірка просить їх про допомогу, посилаючи таємні знаки.

Батько співачки, Джеймі Спірс, юридично залишається опікуном дочки з фінансових питань, однак співачка має намір відстояти своє право на матеріальну незалежність. При цьому Спірс показує, що, якщо відносини з батьком зайшли в глухий кут, то відносини з бойфрендом розвиваються відмінно. В опублікованому зіркою ролику Сем Асгарі несе Спірс на спині під час їх гірської прогулянки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Стар

13 травня 2021, 00:30

Что за дура пишет эти статьи! Не может отличить спандекс с напылением от латекса, это даже не лаковый комбинезон.


Новини