Головна Новини Зірки шоу бізнес Брітні Спірс розповіла, хто шиє для неї весільну сукню
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс розповіла, хто шиє для неї весільну сукню

Наречений співачка 27-річний Асгарі, син емігранта з Ірану

12 листопада 2021, 02:45
Поділіться публікацією:

Американська співачка Брітні Спірс розповіла, що дизайном її весільної сукні займається Донателла Версаче. Про це вона написала у Instagram. У соцмережі 39-річна Спірс поділилася фотографіями та відео, на яких вона позувала у прозорій ніжній рожевій сукні. Потім вона розповіла, що на ній буде сукня, яка зараз шиє Версаче.

Брітні Спірс розповіла, хто шиє для неї весільну сукню

Брітні Спірс (фото з відкритих джерел)

“Ні… це не моя весільна сукня, ахахах!!!! Донателла Версаче шиє моє плаття, поки ми з вами балакаємо ... На добраніч, хлопці!

У вересні Спірс оголосила про заручини зі своїм хлопцем Семом Асгарі. Відносини у пари тривають п'ять років. Наречений співачка 27-річний Асгарі, син емігранта з Ірану. Він переїхав до Лос-Анджелеса у віці 12 років. Працює Асгарі персональним фітнес-тренером та актором. Познайомився хлопець із майбутньою нареченою на зйомках кліпу Slumber Party у 2016 році. 39-річна Спірс до цього була одружена двічі. 2004 року вона вийшла заміж за свого друга дитинства Джейсона Олександра, але незабаром шлюб розпався.

Нагадаємо, батько американської попспівачки Брітні Спірс Джеймі таємно контролював її. Чоловік отримав доступ до її листування та розмов і записуючи аудіо в її спальні. Про це повідомляє американська газета The New York Times. Зазначається, що про таємне стеження за Брітні виданню розповів Алекс Власов — колишній працівник компанії Black Box Security, яка займалася встановленням апаратури, що прослуховують, у будинку співачки. Цю інформацію підтвердили численні джерела. Власов розповів, що обліковий запис iCloud на телефоні Брітні налаштували так, що дані з нього дзеркально копіювалися на інші пристрої. Отже, батько-опікун міг переглядати всі текстові повідомлення, дзвінки, фото, історію браузера та нотатки на телефоні співачки. Окрім Джеймі Спірс, ці дані пересилали бізнес-менеджер співачки Робін Грінгіл.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини