Головна Новини Зірки шоу бізнес Будинок дитинства гітариста The Beatles піде "з молотка" на аукціоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Будинок дитинства гітариста The Beatles піде "з молотка" на аукціоні

Котедж в передмісті англійського міста Ліверпуля, в якому виріс соло-гітарист легендарної групи The Beatles Джордж Харрісон, буде проданий на аукціоні

8 вересня 2021, 15:25
Поділіться публікацією:

Будинок, в якому пройшло дитинство легенди The Beatles Джорджа Харрісона, виставили на аукціон. Відповідне оголошення розміщене в каталозі аукціонного будинку Omega Auctions, що займається організацією торгів.

Будинок дитинства гітариста The Beatles піде "з молотка" на аукціоні

Будинок дитинства гітариста The Beatles, фото з відкритих джерел

Джордж і його сім'я переїхали в готель в 1950 році, коли Джорджу було всього 6 років, і тут вони провели 12 важливих і щасливих років до переїзду в 1962 році. У цей період будинок став місцем регулярних репетицій The Quarrymen, а потім і The Beatles.

Будинок дитинства гітариста The Beatles піде ”з молотка” на аукціоні - фото 2

В цьому будинку Джордж провів свої роки становлення у The Beatles незабаром після переїзду сім'ї Харрісоном в 1962 році. 

Цей просторий сімейний будинок з 3 спальнями був повністю відремонтований з передпокою, вітальні, кухнею, їдальнею і садом на задньому дворі. Перший поверх включає три просторих спальні, ванна і туалет. Деякі оригінальні риси часів Джорджа в готелі збереглися, в тому числі ванна, раковина, деякі оригінальні двері, вішалки в шафах і господарські будівлі з оригінальними дверима і декором.

Будинок розташований в передмісті Спік, приблизно в 8 милях на південний схід від центру Ліверпуля.

Як і у випадку з аукціонами нерухомості у Великобританії, юридичний обмін контрактами станеться відразу після удару молотка, і відразу після аукціону буде виплачений 10% депозит. Завершення потрібно протягом 4 тижнів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, що розлючена жінка показала стіну висотою 2,5 метра , що збудували, поки її не було вдома. У Великобританії жінка висловила свою лють після повернення додому, виявивши, що будівельники поставили на краю свого саду величезну бетонну стіну заввишки 20 футів — майже 2,5 метра у висоту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини