Головна Новини Зірки шоу бізнес Церемонію "Grammy-2022" перенесли через COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Церемонію "Grammy-2022" перенесли через COVID-19

Організатори премії у своїй заяві наголосили, що здоров'я та безпека представників музичної спільноти та сотень глядачів для них у пріоритеті

7 січня 2022, 18:05
Поділіться публікацією:

Через зростання показників захворюваності на COVID-19 у світі церемонію вручення премії "Grammy", яка мала відбутися в Лос-Анджелесі 31 січня цього року, вирішили перенести на невизначений термін. Про це повідомляє американський культурний тижневик Variety.

Церемонію "Grammy-2022" перенесли через COVID-19

Grammy-2022 - фото з відкритих джерел

"Після ретельного розгляду та аналізу за участю офіційних осіб міста та штату, експертів у галузі охорони здоров'я та безпеки, спільноти артистів та наших численних партнерів Академія звукозапису та CBS відклали 64-у щорічну церемонію вручення нагород Grammy", — йдеться у повідомленні на веб-сайт премії.

Організатори премії у своїй заяві наголосили, що здоров'я та безпека представників музичної спільноти та сотень глядачів для них у пріоритеті. Проведення щорічної церемонії було заплановано з повною залою без обмежень.

Нагадаємо, про публіковані результати вимагають подальшого дослідження та не підтверджені експертною оцінкою. Коронавірусна інфекція під час вагітності, схоже, не впливає на функцію мозку грудних дітей, але сама пандемія може вплинути, свідчить дослідження, опубліковане у вівторок у JAMA Pediatrics.

Дослідники в Нью-Йорку спостерігали за 255 дітьми, народженими під час пандемії, у тому числі за 114 немовлятами, чиї матері хворіли на COVID-19 під час вагітності. Коли немовлятам виповнилося шість місяців, дослідники не побачили "абсолютно ніякого впливу материнської інфекції SARS-CoV-2" на розвиток нервової системи, сказав доктор Дані Думітріу з Колумбійського університету та Нью-Йоркського державного психіатричного інституту. про загалом, порівняно з 62 немовлятами, народженими до пандемії, діти, народжені під час коронавірусної кризи, мали дещо нижчі бали за завдання, що вимагали невеликих рухів м'язів та особистої взаємодії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини