Головна Новини Зірки шоу бізнес Через півроку після пологів: Дар'я Квіткова поділилася фото в купальнику
commentss НОВИНИ Всі новини

Через півроку після пологів: Дар'я Квіткова поділилася фото в купальнику

Красуня опублікувала фото, на якому постановка на тлі океану в чорному купальнику незвичайного крою.

25 січня 2022, 03:03
Поділіться публікацією:

Українська блогерка Даша Квіткова показала фото із відпочинку. У мережі зірка похвалилася фігурою лише через пів року після перших пологів. Красуня опублікувала фото, на якому постановка на тлі океану в чорному купальнику незвичайного крою. На знімках вона знята з розпущеним волоссям і без макіяжу. "Фото в купальнику — done. Хоча надій у мене було мало, що це станеться", — написала молода мама. Вона народила свого первістка Лева у липні 2021 року.

Через півроку після пологів: Дар'я Квіткова поділилася фото в купальнику

Дар'я Квіткова - фото з відкритих джерел

Нещодавно дружина телеведучого Микити Добриніна провела пластичну операцію на носі. Як пояснила Квіткова, втручання хірурга потребувало. Даша зізналася, що носа їй не дробили, візуально він не змінився, а форма залишилася та сама.

Нагадаємо, почуття закоханості породжує певний спектр емоцій, як позитивних, так і негативних. Щобільше, людина починає поводитися досить дивно. Сімейний психолог Ольга Романів підказала, які неусвідомлені речі робить дівчина, коли закохується. Деякі жінки починають поводитися як діти: голосно сміються, кричать, стрибають, щоб привернути увагу свого об'єкта симпатії. Можна навіть помітити, що манера мови закоханої дівчини звучить м'якше і більше підходить дитині.

Крім того, кохання "примушує" жінку створювати образ дитячої невинності. Вона виявляє живий інтерес У компанії кількох чоловіків закохана дівчина всю увагу приділятиме своєму обранцю. Вона уважно слухатиме і не перебиватиме його, а на жарти реагуватиме сміхом, навіть якщо інші не вважають їх смішними. А коли чоловік розповідатиме серйозні історії, у неї виникне емоційний сплеск, сповнений співчуття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини