Головна Новини Зірки шоу бізнес Чому Івангай вибачився перед Дудем
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Івангай вибачився перед Дудем

Івангай зробив нову заяву і зазначив російського журналіста в Instagram

3 липня 2021, 22:18 comments1242
Поділіться публікацією:

Блогер Івангай (Іван Рудська) вирішив принести вибачення все тим, кого, на його думку, він образив. В першу чергу приніс свої вибачення Юрію Дудю, у якого після їх інтерв'ю виникли проблеми з законом: на журналіста завели справу про пропаганду наркотиків.

Чому Івангай вибачився перед Дудем

Івангай (фото з відкритих джерел)

Сториз з вибаченнями він опублікував в свій соціальної мережі Instagram. Іван Рудська приніс свої вибачення Юрію Дудю — "прости мене за образливі слова ...".

Чому Івангай вибачився перед Дудем - фото 2


Також він вибачився і перед своєю колишньою дівчиною — Мар'яною Ро. Вибачився за дурниці, які "наговорив при розставанні". Відзначимо, Івангай розлучився з Мар'яною Рожкової п'ять років тому. На цей час дівчина щасливо одружена з репером Face.


Чому Івангай вибачився перед Дудем - фото 3

Інтерв'ю було опубліковано 18 березня. Через два тижні після цього Рудська звинуватив Дудя в цензурі: той вирізав його репліки про родичів, які загинули від Голодомору і репресій НКВД. У відповідь росіянин опублікував вирізану частину. Він зазначив, що якщо щось гостем "висловлено настільки недоладно, що це дуже складно і зрозуміти, і слухати", то нормально вирізати такі фрагменти при монтажі.

Нагадаємо, відеохостинг популярної Тб YouTube опублікував статистичні дані, згідно з якими складено рейтинг з десяти найбільш затребуваних роликів за 2019 рік, як в Україні, так і по всьому світу. Як виявилося, найпопулярнішими відео для української аудиторії стали ті, які несуть розважальний посил. Так, пальму першості отримала пародія каналу "чотко пацани" на кліп групи KAZKA "Плакала". Наступними в рейтингу за популярністю йдуть серії мультфільмів про Фіксікі, фільм студії "95 квартал" — "Я, Ти, Він, Вона".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини