Головна Новини Зірки шоу бізнес Ця сексуальна модель вражає схожістю з Меган Фокс
commentss НОВИНИ Всі новини

Ця сексуальна модель вражає схожістю з Меган Фокс

Блакитноока красуня не просто має схожі риси обличчя і зачіску, а й апетитні форми

28 травня 2021, 02:50 comments3764
Поділіться публікацією:

Онлайн-магазин Fashion Nova поділився фото розкішної моделі в бікіні, яка неймовірно схожа на актрису Меган Фокс. Здається, у зірки з'явилася гаряча конкурентка.

Ця сексуальна модель вражає схожістю з Меган Фокс

Клаудія Аленде (фото з відкритих джерел)

Бренд Fashion Nova і не підозрював, яку увагу викличе один з недавніх постів в Інстаграм, на якому ефектна брюнетка рекламує бікіні, передає Радіо Maximum. А все тому, що користувачів захопив не так купальник, як сама модель.

Ця сексуальна модель вражає схожістю з Меган Фокс - фото 2

Блакитноока красуня не просто має схожі риси обличчя і зачіску, а й апетитні форми.

Ця сексуальна модель вражає схожістю з Меган Фокс - фото 3

Хоча компанія і вирішила не розкривати його особу, але зіркою повідомленням є 26-річна бразильська співачка і модель Клаудія Аленде (Claudia Alende).

Ця сексуальна модель вражає схожістю з Меган Фокс - фото 4

Дівчина активно веде профіль в Інстаграмі, де має понад 9 мільйонів шанувальників. І схожість із зіркою "Трансформерів" їй тільки на руку, адже вона також любить розслаблений стиль і пікантні образи.

Ця сексуальна модель вражає схожістю з Меган Фокс - фото 5

Нагадаємо, Модель Алексіна Грем не припиняє дивувати шанувальників пікантними кадрами. Ця рудоволоса красуня не дарма виявилася серед ангелів Victoria's Secret. 31-річна англійська модель Victoria's Secret Алексіна Грем активно займається не тільки зйомками, але і своїм профілем в соціальній мережі Instagram, де у неї майже багатотисячна армія передплатників. Тут дівчина ділиться кадрами зі свого життя: починаючи фотосесіями і закінчуючи звичайними буднями.

Хоча про Грем мало відомо, адже вона дуже цінує приватність, зате вона регулярно публікує пікантний контент, хизуючись розкішною фігурою. Це підтверджують і свіжі фото моделі, на яких вона позує топлес. Відзначимо, що красуня руда від природи і зовсім цього не соромиться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини