Головна Новини Зірки шоу бізнес Дарина Хлистун розповіла про реакцію «Холостяка» на її вагітність
commentss НОВИНИ Всі новини

Дарина Хлистун розповіла про реакцію «Холостяка» на її вагітність

За словами красуні Даши Хлистун, позитивний тест на вагітність викликав у неї настільки змішані емоції, що вона тут же вирішила поділитися новиною з чоловіком

8 лютого 2021, 21:52
Поділіться публікацією:

Модель Дарина Хлистун яка разом з екс-"холостяком" Максом Михайлюком чекають дитину, розповіла в Instagram про першу реакції чоловіка на новину про її вагітність.

Дарина Хлистун розповіла про реакцію «Холостяка» на її вагітність

Дарина Хлистун (фото з відкритих джерел)

Так, Дар'я Хлистун поділилася розповіддю про те, як екс- "холостяк" відреагував на новину про те, що скоро стане батьком.

За словами майбутньої мами, вона хотіла розіграти коханого або хоча б зняти його реакцію на відео, однак, від хвилювання не зробила нічого такого.

Після отримання позитивного тесту на вагітність Хлистун під час вечері повідомила Максиму Михайлюку про те, що їй необхідно здати кров "на всякий випадок", однак чоловік відразу зрозумів у чому справа.

"Макс все зрозумів і запитав" Ти що, вагітна? "І ви б бачили його очі, він точно чекав тільки позитивну відповідь", — Розповіла Хлистун.

За її словами, чоловік дуже чекав щасливу новину і зрадів, дізнавшись, що скоро стане батьком.

Нагадаємо, учаснрик романтичного телешоу "Холостяк" Микита Добринін разом зі своєю дружиною, переможницею проекту Дашею Квітковою, приголомшили шанувальників новиною про майбутнє поповнення в родині. Пара поділилася з передплатниками в Instargam фотографією з відпочинку на Мальдівах. На знімку Добринін стоїть перед своєю дружиною на колінах, а сама Квіткова позує в купальнику, який підкреслює її округлий живіт.

А його дружина пізніше на сторінці в своєму Даша Instargam  своєю чергою зізналася, на якому місяці вагітності перебуває. Користувачі в Instagram зраділи новини від подружньої пари і кинулися вітати їх з прийдешнім поповненням, посипавши побажаннями сімейного щастя.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини