Головна Новини Зірки шоу бізнес Даша Астаф'єва знялася в кліпі Насті Каменських
commentss НОВИНИ Всі новини

Даша Астаф'єва знялася в кліпі Насті Каменських

На кадрах Даша Астаф'єва спокусливо їсть морозиво, дивлячись прямо в камеру

19 березня 2021, 03:43
Поділіться публікацією:

Даша Астаф'єва знялася в новому кліпі Насті Каменських, продемонструвавши спокусливі форми в відвертій сукні.

Даша Астаф'єва знялася в кліпі Насті Каменських

Даша Астаф'єва (фото з відкритих джерел)

Настя Каменських запросила для зйомок у відеокліпі кілька зірок українського шоу-бізнесу. Крім Даші Астаф'євої в кліпі знялися Леся Никитюк, Аня Андрійчук-Завгородня і Таня Парфільева.

"Настюша. Ти — символ цієї нашої весни. Нехай вона буде такою ж яскравою і Шкодная як ти в цьому відео, і такий же довгою як ноги Никитюк, ніжною як Таня Парфільева і апетитною як попа Ані Завгородній", — підписала пост демонстрацією відеоролика Даша Астаф'єва.

На колаборації зірок бурхливо відреагували шанувальники Астаф'євої:

"У кліпі є й інші апетитні частини тіла декого", "Ікона!", "У вас шикарний образ, кілька разів переглянула, не впізнала одразу. Дуже красиві "," Крутий кліп, круті дівчинки, крута команда "," Вай вай імпульсівненько як", — подібні коментарі заповнили мережу.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва на своїй сторінці в Інстаграм порадувала глядачів пікантними фотографіями без нижньої білизни. 35-річна українка на фото в червоному халаті, який ледь прикриває талію. Також Астаф'єва хвалиться красивим білизною тілесного кольору, причому видно, що нижня частина комплекту відсутня Доповнюють образ чорні "шпильки", які створюють контраст і ідеальне поєднання якраз з червоним верхом. Видно, що фото зроблено в професійній студії, і передплатники в коментарях вже чекають продовження. Вони-то розуміють, що одним фото Астаф'єва явно не обмежилася. Станом на вечір суботи фото зібрало вже більше 10 тисяч лайків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини