Головна Новини Зірки шоу бізнес Демі Мур разом зі своїми дочками знялася для реклами купальників
commentss НОВИНИ Всі новини

Демі Мур разом зі своїми дочками знялася для реклами купальників

У січні Мур взяла участь у показі дебютної жіночої колекції Кіма Джонса для Fendi

8 липня 2021, 03:22
Поділіться публікацією:

Молодий лос-анджелеський бренд Andie Swim, що спеціалізується на купальниках, представив кампанію нової колекції. У ній знялася Демі Мур і три її дочки від шлюбу з Брюсом Віллісом — Румер, Скаут і Таллула. І це не випадково. Засновниця Andie Swim Мелані Тревіс розповіла InStyle, що знаменита актриса однією з перших інвестувала в її починання.

Демі Мур разом зі своїми дочками знялася для реклами купальників

Демі Мур (фото з відкритих джерел)

"Ми постійно говорили про те, що мало б сенс щось зробити разом, а в грудні 2020 року — в очікуванні успішного запуску вакцини і, як ми сподівалися, відмінного літа в колі друзів і сім'ї, з можливістю подорожувати та знову зібратися десь в США — ми відчули, що, ймовірно, настає ідеальне літо для спільної кампанії", — зазначила вона.

Ідея позувати з дочками, за словами Тревіс, належала Демі. Фотографії зробила Кесс Берд, яка співпрацювала з Thom Browne і Mango. Замовити взуття як у Демі Мур і її дочок можна на офіційному сайті Andie Swim.

У січні Мур взяла участь у показі дебютної жіночої колекції Кіма Джонса для Fendi. На подіум вона вийшла разом з Кейт Мосс, Беллою Хадід, Наомі Кемпбелл і Крісті Тарлінгтон.

Нагадаємо, Демі Мур потрапила в епіцентр обговорення Хейтер після своєї участі в показі Fendi. На ньому обличчя актриси було невпізнанним, особливо впадали в очі вилиці Мур. Критики відразу звинуватили її в використанні філерів і зловживанні пластичною хірургією. Більш лояльні списували зовнішній вигляд артистки на невдалий макіяж або застиглу на губах "качечку". Сама актриса вперше прокоментувала ситуацію в програмі Наомі Кемпбелл "Без фільтрів", де вона пояснила свій зовнішній вигляд "особливим настроєм".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини