Головна Новини Зірки шоу бізнес Дівчина-трансгендер вперше виграла конкурс краси в США (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина-трансгендер вперше виграла конкурс краси в США (ФОТО)

На конкурсі краси «Міс Невада» вперше в історії перемогла дівчина-трансгендер: як вона виглядає

30 червня 2021, 21:25 comments1818
Поділіться публікацією:

27-річна Каталуна Енрікес стала першою трансгендерною дівчиною, яка здобула перемогу на конкурсі краси "Міс Невада".

Дівчина-трансгендер вперше виграла конкурс краси в США (ФОТО)

Каталуна Энрикес / Фото: mskataluna

Видання Daily Mail повідомляє, що дівчині вдалося обійти 21 конкурсантку і зараз вона готується до наступного етапу — конкурсу краси "Міс США 2021", який відбудеться в Оклахомі. Якщо Каталуні вдасться здобути перемогу і там, то вона відправиться на міжнародний конкурс "Міс Всесвіт" у цьому році й стане другою дівчиною-трансгендером в історії заходу.

Відомо, що переможниця "Міс Невада" неодноразово брала участь у конкурсах краси, де були й інші дівчата-трансгендери, і в багатьох Каталуна займала призові місця.

Дівчина зазначила, що дуже щаслива і подякувала своїм друзям і ЛБГТ-спільноты за підтримку, зазначивши, що це їхня спільна перемога. Також 27-річна "Міс Невада" зізналася, що її зачіпають образи й звинувачення в тому, що вона "грішна", оскільки вона людина зі своєю життєвою історією і проблемами.

"Ми думаємо, що участь в конкурсах — це для жінок, які стрункі та красиві, але я — не просто тіло. Я також людина, яка відчуває проблеми з психічним здоров'ям, я борець; я виросла в бідності і мені довелося прокладати свій власний шлях. У багатьох жінок такі ж історії, і я думаю, що ми повинні підкреслювати саме це, а не фокусуватися виключно на красі", — сказала Каталуна Енрікес.

Зазначимо, що переможниця конкурсу народилася хлопчиком на Філіппінах, але незабаром разом із сім'єю переїхала в США.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 29-річна американська модель і переможниця конкурсу "Міс Всесвіт-2012" Олівія Калп похвалилася фігурою в купальнику.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини