Головна Новини Зірки шоу бізнес Дочка Моніки Белуччі вразила красою на модному показі в Парижі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Моніки Белуччі вразила красою на модному показі в Парижі

Так, на показі Діва з'явилася в стильному костюмі темно-синього відтінку

1 жовтня 2021, 03:10
Поділіться публікацією:

17-річна дочка Моніки Белуччі Діва Кассель відвідала показ нової колекції бренду Dior, який пройшов в Парижі. Дівчина вибрала елегантний костюм, який підкреслив її витончену фігуру. Діва активно підкорює світові подіуми. Дівчина вже є обличчям бренду Dolce & Gabbana. Коли нові знімки юної моделі з'явилися в мережі, багато користувачів помітили, що дівчина стала маминої копії і за сумісництвом справжньою красунею, пише cosmopolitan.

Дочка Моніки Белуччі вразила красою на модному показі в Парижі

Діва Кассель - ото з відкритих джерел


Так, на показі Діва з'явилася в стильному костюмі темно-синього відтінку. Наряд, що складається з елегантного корсета і класичних брюк, підкреслив бездоганну фігуру дівчини. Образ завершувала маленька бежева сумочка. Чи не менше уваги привернув і б'юті-образ Діви: дочка Белуччі та Касселя зробила легкий макіяж, який підкреслив її ідеальні риси обличчя.


Нагадаємо, знаменита італійська актриса Моніка Белуччі завоювала звання секс-символу і вважається іконою стилю. Дивіться, як виглядала красуня в далекому 1994 році! На нових-старих опублікованих в інстаграм кадрах кінозірка відображена в чорному топі з чорними підтяжками, зображуючи вуса з власного волосся. Зараз зірці 56 років. Вона досі чарівна, красива і сексуальна, як і 30 років тому! Кумедний кадр був зроблений в 1994 році фотографинею Ізабель Шнайдер. "У моєму архіві фото, зроблена Ізабель Шнайдер, де я граю з вусами Далі. Насолоджуйтеся влітку", — написала Белуччі. Під час цієї зйомки були зроблені і більш пікантні фото. На одному з них красуня позує з квіткою в зубах, а на іншому — курить, томно дивлячись в сторону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини