Головна Новини Зірки шоу бізнес Дочка принцеси Беатріс офіційно стала 11-ю в черзі на британський престол
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка принцеси Беатріс офіційно стала 11-ю в черзі на британський престол

21 вересня стало відомо, що Беатріс вперше стала мамою

22 жовтня 2021, 04:00
Поділіться публікацією:

Дочка британської принцеси Беатріс, Сієнна Елізабет, офіційно стала 11-ю в черзі на королівський престол. Вона — наступна після матері. Про це повідомляє американське видання People.

Дочка принцеси Беатріс офіційно стала 11-ю в черзі на британський престол

Дочка принцеси Беатріс - фото з відкритих джерел


Правнучка королеви народилася 18 вересня і відтепер офіційно додана до лінії спадкоємців на престол на сайті королівської сім'ї. Її ім'я записано, як "Міс Сієнна мапелло Моцці".Т епер на сходинку нижче в черзі опустилися принцеса Євгенія та всі члени королівської сім'ї, які були після неї. Це звичайна практика для технічної служби королівської сім'ї. Їм знадобилося п'ять тижнів, щоб додати Сієнну в список. До цього вони сім тижнів додавали до переліку дочка принца Гаррі і Меган Маркл Лілібет Діану, а майже два місяці їм знадобилося для того, щоб додати сина принцеси Євгенії Августа.


21 вересня стало відомо, що Беатріс вперше стала мамою. Дочка Беатріс, Сієнна Елізабет, буде 11-й в черзі на престол і 12-й правнучкою королеви.


Нагадаємо, жорстоке придушення королевою Меган Маркл після того, як вона влаштувала "істерику з тіарою", був переказаний королівським експертом в їх новій книзі. Ендрю Мортон, автор книги "Меган: принцеса Голлівуду", стверджує, що поведінка герцога і герцогині Сассекських перед весіллям викликало докір королеви. У шести нових главах книги, вперше опублікованої в 2018 році, Мортон повідомляє, що The Times повідомила, як Меган влаштувала "істерику діадеми" незадовго до весілля. "У листопаді 2018 року, всього через кілька днів після того, як пара повернулася з успішного туру Down Under, The Times повідомила, що Меган влаштувала" істерику діадеми "незадовго до свого весілля, тому що тіара, яку вона хотіла надіти, була недоступна" , — пише він.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини