Головна Новини Зірки шоу бізнес Дочка Сінді Кроуфорд оголила груди у новій фотосесії
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Сінді Кроуфорд оголила груди у новій фотосесії

На нових кадрах 20-річна Гербер продемонструвала розкішні образи

26 листопада 2021, 03:55
Поділіться публікацією:

Кая Гербер стала головною героїнею грудневого випуску американського видання ELLE. Для новорічного випуску супермодель постала у кардинально різних образах. На нових кадрах 20-річна Гербер продемонструвала розкішні образи, які ідеально підійдуть для новорічних свят та приміряла вбрання з нових колекцій майже всіх авторитетних будинків моди – Celine, Chanel, David Koma, Miu Miu, Louis Vuitton, Saint Laurent та Valentino.

Дочка Сінді Кроуфорд оголила груди у новій фотосесії

Кайя Гербер - фото з відкритих джерел

"Почався сезон святкових вечірок, тому вбирайтеся з Каєю Гербер. У грудневому випуску Elle супермодель нового покоління демонструє, як носити все найкраще, від кристалів і мережива до майстерно скроєного смокінгу", — написало видання у підписі до фото.

Нагадаємо, Сінді Кроуфорд вражає чудовим зовнішнім виглядом у свої 54. Щоранку зірка починає з розминки та склянки корисного зеленого смузі. Приготування напою займе зовсім небагато часу, але забезпечить бадьорістю та енергією на весь день. Рецепт опублікувало видання Elle. Знадобляться такі інгредієнти: половина склянки мигдального молока, одна третина замороженого банана, склянка свіжого шпинату, десять листків свіжої м'яти, 1 ч.л. протеїну, 2 ч. л. свіжої зелені, щіпка какао. Спосіб приготування дуже простий. Потрібно змішати всі інгредієнти у блендері до однорідної консистенції. Потім отриману суміш перелити у склянку. І зверху смузі – посипати какао. Як ми писали раніше, восени всі починають закуповуватись вітамінами в аптеках, щоб уберегтися від різних вірусів у небезпечний епідеміологічний сезон. Але не варто забувати і про продукти харчування. Наприклад, можна приготувати зелену смузі з цитрусами. Цей вітамінний коктейль – швидкий та смачний спосіб підвищити імунітет.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини