Головна Новини Зірки шоу бізнес «Є інше життя, яке раніше не помічали»: група AVIATOR про карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

«Є інше життя, яке раніше не помічали»: група AVIATOR про карантин

Учасники українського музичного гурту AVIATOR розповіли, як ставляться до карантинних обмежень і порушеним планам через пандемію

7 травня 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу "вдарила" по всіх сферах життя, в тому числі й музичної індустрії. Багатьом артистам довелося несолодко. В ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" учасники музичного гурту AVIATOR розповіли, як вони поставилися до карантинних обмежень і чи винесли користь зі ситуації, яка склалася.

«Є інше життя, яке раніше не помічали»: група AVIATOR про карантин

група AVIATOR / фото: пресс-служба

"У філософії немає інших варіантів, крім як хапати! Тому іноді навіть змушуємо себе сприймати дійсність як даність. На Марс не втечеш, там кисню — тільки на п'ять хвилин ... Так що звикаємо — і шукаємо нові опорні точки", — зазначив вокаліст Дмитро Тодорюк .

Інший фронтмент групи Андрій Сторож зазначив, що для нього "рятувальним кругом" в цей непростий час стала сім'я, друзі та близькі люди.

"Думаю, для всіх нас карантин — це сигнал згори. Є інше життя, яке раніше не помічали. Ми стали більш уважними до дрібниць", — зазначив музикант.

Учасники групи AVIATOR розповіли, що карантин став справжньою перевіркою стосунків, але всім звичайно ж, хочеться повернутися в "доковідне" життя.

"Якщо раніше говорили, що перш ніж одружитися або виходити заміж, варто пережити з людиною ремонт і поклеїти шпалери, то зараз з'явився більш кардинальний спосіб: карантин! Коли ти з людиною знаходишся поруч 24 години на 365 днів, то кращої перевірки на сумісність придумати важко ", — сказав Дмитро.

Але при цьому, музиканти завдяки карантину освоїли корисні навички. Андрій Сторож зазначив, що він посилено повернувся в футбол і теніс, став бачитися частіше з рідними людьми, з'явився час для хобі, а ще він почав готувати.

"Нещодавно вперше в житті для всієї родини приготував борщ. Всі дуже хвалили, мовляв, перша "проба" — і така вдала! Ось зараз під час інтерв'ю готую деруни", — підкреслив учасник групи.

Також музиканти порадили до всього ставитися з позитивним настроєм, більше ходити пішки, частіше телефонувати або приїжджати до рідних, тим більше що нинішня "дистанційка" не прив'язує до конкретного місця і дає можливість бути завжди на зв'язку.

А вже 9 травня, о 20:30, дивіться виступ групи AVIATOR з піснею "Мгновения" у великому святковому концерті "Перемога. Одна на всіх" на "Інтері".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини