Головна Новини Зірки шоу бізнес Екс-лідер групи "Тартак" відмовився від врученого Зеленським ордена
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-лідер групи "Тартак" відмовився від врученого Зеленським ордена

У своєму зверненні до Президента і українців співак заявив, що є люди, які заслуговують нагороди більше, ніж будь-хто інший

24 серпня 2020, 23:29 comments2083
Поділіться публікацією:

Екс-лідер групи "Тартак", український співак і шоумен Олександр Положинський відмовився від ордена, який вручив йому глава держави Володимир Зеленський. Про це повідомляє сам Положинський на своїй сторінці в Facebook.

Екс-лідер групи "Тартак" відмовився від врученого Зеленським ордена

Фото: Koren Studio, Facebook Олександр Положинський

"Я навіть не знаю, як на це правильно реагувати. Усі свої важливі нагороди я вже отримав, а це — як якесь знущання. Ще пісню взяли в якесь попурі, мене не спитавши. Є якась процедура офіційної відмови?" — пише Положинський.

Крім того, в своєму зверненні до Президента і українців співак заявив, що є люди, які заслуговують нагороди більше, ніж будь-хто інший.

"Сьогодні ми йшли в колоні під час Маршу захисників України і згадували про людей, яких безпідставно звинувачуються у вбивстві. Це Андрій Антоненко, Юлія Кузьменко та Яна Дугарь. ЦІ люди дійсно заслуговують нагороди. Хоча б за те, що вже майже рік страждають від беззаконня!" — каже Положинський.

На офіційному сайті глави держави, дійсно, опублікували указ Зеленського про відзначення державними нагородами з нагоди Дня Незалежності України. Так, Положинського нагородили орденом "За заслуги" III ступеня за значний особистий внесок у державне культурний розвиток України.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Зеленський нагородив екс-лідера "Ляпіса Трубецького".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини