Головна Новини Зірки шоу бізнес Екс-суддя "Танцюють всі" Денисова нарешті визначилася – за кого вона – за Росії чи Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-суддя "Танцюють всі" Денисова нарешті визначилася – за кого вона – за Росії чи Україну

Хореограф набула російського громадянства

6 жовтня 2022, 10:40 comments2035
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", відомий хореограф, екс-суддя українського талант-шоу "Танцюють всі" Тетяна Денісова ніяк не відреагувала на початок повномасштабної війни в Україні, чим спровокувала хвилю засудження на свою адресу. Денисова була дуже популярною в Україні. Цієї зими вона брала участь у зйомках ще одного українського шоу, прем'єра якого мала відбутися у березні. При цьому неоднозначна позиція щодо війни в Україні послужила тим, щоб прибрати Денисову з проекту.

Екс-суддя "Танцюють всі" Денисова нарешті визначилася – за кого вона – за Росії чи Україну

Тетяна Денісова. Фото: з відкритих джерел

Тепер ситуація прояснилася. Денисова набула російського громадянства. Про це розповів екс-чоловік Олександр Кривошапко в інтерв'ю Rostyslove Production.                                                                                                                                                     

Крипошапко розповів, що Дениса уродженка Калінінграда. При цьому все своє свідоме життя прожило у Севастополі. Декілька років поспіль Денісова вела одразу кілька проектів у Росії та Україні.

За словами артиста, екс-дружина постійно критикувала Росію, ставилася до цієї країни із зневагою. Але зараз Олександр Кривошапко не засуджує рішення Денисової, бо вважає, що має мати право розвиватися і жити повноцінним життям.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія повністю закінчила оформлення анексії частини України: що тепер почне російський диктатор Путін – які неприємності готує ворог.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Ілона Маска не зупинити: засновник Tesla розповів, навіщо Путіну знадобилася анексія України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини