Головна Новини Зірки шоу бізнес Фанати в шоці: роль Геральта у серіалі "Відьмак" від Netflix зіграє інший актор
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Фанати в шоці: роль Геральта у серіалі "Відьмак" від Netflix зіграє інший актор

Про це повідомили у соціальній мережі Instagram представники стрімінгового сервісу Netflix. Ця новина викликала величезний резонанс у фанатській спільноті.

1 листопада 2022, 17:32
Поділіться публікацією:

Актор Генрі Кавіл, який виконав роль легендарного мисливця на монстрів Геральта з Рівії в трьох частинах серіалу "Відьмак" від Netflix, більше не зніматиметься у продовженні фантастичного телесагу.

Фанати в шоці: роль Геральта у серіалі "Відьмак" від Netflix зіграє інший актор

Генрі Кавілл у ролі Відьмака

Про це стало відомо із заяви представників стрімінгового сервісу в Instagram. Також свій вихід з проекту підтвердив і сам актор, який опублікував відповідну посаду на своїй сторінці у соцмережі.

Як виявилося, місце Генрі Кавілла займе відомий голлівудський актор Ліам Хемсворт, який відомий за ролями у фільмах "Голодні ігри", "Нестримні 2" та "День Незалежності: Відродження".

Варто зазначити, що фанати всесвіту Відьмака різко негативно сприйняли новину про заміну Генрі Кавілла іншим актором і багато хто почав писати про те, що на цьому серіал для них "завершиться".

Сам же Генрі Кавіл спокійно залишив проект і заявив, що він планує повернутися до ролі Супермена та спробувати свої сили у новому фільмі про британські шпигуни від Гая Річі. Актор нарік на те, що робота над серіалом "Відьмак" займала дуже багато часу і не давала йому розвиватися у професійному плані.

"Моя подорож як Геральт з Рівії була наповнена як монстрами, так і пригодами, і, на жаль, я складу свій медальйон і мечі в четвертому сезоні. Замість мене фантастичний містер Ліам Хемсворт приміряє мантію Білого Вовка. Я передаю естафету з благоговінням перед часом, проведеним в образі Геральта і з ентузіазмом чекаю на те, як Ліам втілить на екранах одного з найцікавіших і найпродуманіших літературних персонажів", зазначив на своїй сторінці в Instagram Генрі Кавіл.

Серіал "Відьмак" від Netflix — це американо-польський фентезійний серіал, знятий за мотивами однойменної серії романів   Анджея Сапковського . Прем'єра першого сезону відбулася на стрімінг-сервісі Netflix 20 грудня 2019 року, прем'єра другого сезону - 17 грудня 2021 року . У вересні 2021 року був анонсований третій сезон , прем'єра якого має відбутися влітку 2023 року.

Цікаво, що ще до виходу третього сезону представники Netflix заявили про те, що проект був автоматично продовжений на 4 та 5 сезони. Про дату почав зйомок цих сезонів на даний момент нічого не відомо.

Раніше, "Коментарі" повідомляли про те, коли вийде другий сезон серіалу "Будинок дракона", який розповідає про будинок Таргарієнов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини